Добре ли е да слагаме леглото в ъгъла на стаята

Кога мястото му има значение

730

Основната мебел в спалнята е леглото. На него човек прекарва една трета от живота си, което означава, че трябва да е удобно, комфортно и достатъчно широко. Когато го в спалнята обаче, обърнете внимание не само на външния му вид, но и на местоположението му.

Идеи за таблата на леглотоПодредете вашата спалня с етажерки около таблата на леглото. Вижте нашите предложения и изберете подходящото за вас  

Според различни мнения, леглото не трябва да се поставя в ъгъла на стаята. Има няколко причини за това – удобство, практичност и фън шуй.

Надуваемо легло - къща за гостиИдеалното решение и за най-малкия апартамент

Все пак това, къде ще позиционирате леглото, е изцяло ваше решение, но ако сте суеверни, по – добре е да го сложите в средата.

Поред някои вярвания, когато човек спи на легло в ъгъла, не да може да намери своята сродна душа и ще остане самотен. Ако леглото е двойно и го делите с вашия партньор, опитайте да го разположите в средата на стаята. Идеята е да бъде удобно за ползване и от двамата. Представете си, ако се налага всяка вечер да прескачате, за да легнете или ако се наложи да станете през нощта да будите половинката си.

Според фън шуй поставянето на леглото в от западната страна на спалнята не желателно, ако търсите хармония и баланс, както и да стимулирате положителната енергия. Учението не казва къде точно да бъде разположено, но е важно да има здрава стена при главата и да не е под прозорец или срещу вратата, както и да няма огледало насреща.

Поставяйки таблата на западна стена сте заплашени дори от раздяла, според фън шуй, докато обърнатата на изток глава ще заздрави връзката ви.

Избягвате и слагането на телевизор в спалнята, защото синята светлина носи отрицателна енергия. Ако все пак не може да заспите бе телевизор, нека той да бъде на поне 3 метра от леглото.

Идеи за леглото в малката стаяПрикрийте леглото с помощта на следващите идеи
Сподели: