Бюджетно, но ефектно обновяване на спалнята

7 неща, които ще направят спалнята да изглежда много по-добре  

561

Усещате ли, че спалнята ви е малко скучна? Искате ли да промените нещо, да внесете свеж полъх и различно излъчване? В началото на новия сезон е време за промяна. Но тя не винаги трябва да идва на висока цена. Защото понякога само няколко акцента, една нова мебел или дори едно обикновено разместване, може да е точно това, което търсите.

Спални с невероятна гледкаНощен градски пейзаж от мезонет на висок етаж или океана – спалните на богатите трябва да са с гледка

Ето няколко съвета за бюджетно, но ефектно обновяване на спалнята

Нови чаршафи

Вана в спалнятаКой казва, че ваната трябва да бъде само в банята?

В пастелен нюанс, с фини графични детайли или ярки цветя. Каквото и да изберете за спалнята, бъдете сигурни, че заместването на белите чаршафи с нови ще се отрази веднага на визията на стаята.

Възглавници с мотив

Изберете за възглавницата черно-бял мотив, за да съчетаете безпроблемно да се съчетае с почти всяко пространство.

Универсални нощни шкафчета

Ако трябва да избирате нощно шкафче, нека да е семпло, непретенциозно и с универсален дизайн. Така, дори са смените сила, няма да се налага да сменяте шкафчетата.

Цветен килим

Никога няма да се уморим да повтаряме, че цветът прави чудеса. Както този персийски килим, който ще внесе топлина в  стаята.

Стилно съхранение

Този просторен скрин в цвят орех дава стилен фокус на спалнята. Ето как само една мебел може да трансформира пространството.

Осветление, което привлича

Една красива лампа винаги прави впечатление. А ако съчетаете с нощните шкафчета, резултатът ще бъде забележителен.

Леглото

Малко неща имат потенциала да преобразят напълно стая като ново легло. Изберете модел, който да отговаря на вашия стил и вкус – повдигнат модел, с ракла за съхранение, с тапицирана табла. Изборът е ваш.

Без скука в спалнятаМалка спалня? Направете я забавна
Сподели: