6 неща, които нямат място в спалнята ви

6 неща, които нямат място в спалнята ви
Източник: unsplash.com

Една спалня не е просто стая у дома, а специално място - където почивате, релаксирате и се възстановявате за следващия ден. Затова, когато говорим за спалнята, мислете за топли и неутрални тонове, удобни мебели и комфортна атмосфера.

В какъв цвят да боядисаме спалнята?

Сезонът на отпуските често съвпада и с ремонтите, които предстоят вкъщи. Ето защо днес ще ви покажем няколко спални в...

25/12/2015

Спалнята ви е предимно за спане, така че оставете постелката за йога, китарата, провокиращото мисли изкуство, стоките за домашни любимци или разсейващата техника за други стаи.И въпреки че това може да звучи като прости съвети, вижте най-добрите съвети за създаване на спалня, която не само ще харесате, но и ще можете да се насладите на сладък сън.

Спалнята може и да е кръгла

Ако искате да придадете на спалнята си по-изтънчен и стилен външен вид, значи трябва да замените обичайното правоъгъл...

22/11/2015

Без разхвърляни дрехи и оборудване за фитнес
Избягвайте да оставяте дрехи върху столове или шкафове. Спалнята трябва да е спокойно място, където наистина можете да презаредите и рестартирате.

Без офис техника
Има определени неща, които просто не принадлежат към спалните като принтери, шредери или офис оборудване. Когато създавате пространство, което трябва да бъде релаксиращо и бягство от изискванията на работата, усилията и задачите, е важно да обмислите внимателно какво да запазите и какво да махнете.

Махнете визуалният безпорядък
Спалните трябва да бъдат успокояващи и релаксиращи, затова заложете на семпли елементи, минимум декор и монотонно спално бельо за спокоен вид.

Твърде много рафтове
Излишните отворени рафтове в спалнята може да доведат до нежелана бъркотия. Ако имате отворени рафтове, опитайте се да запазите предметите в минимално количество.

Телефони и телевизори
С всички разсейващи елементи в днешния свят, спалнята трябва да бъде зона за бягство и следователно зона без технологии. Ако се наложи да държите телефона си до леглото, поне махнете телевизора си, преместете зареждането в друга стая и почистете техническата бъркотия. Позволете на мозъка да се отпусне, добавете книги, семейни снимки и предмети, които ви носят комфорт, а не стрес.

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...