5 тайни за топла и уютна спалня

5 тайни за топла и уютна спалня

Зимата вече е на прага ни и точно сега е времето да създадете място, където да се отпуснете в студените вечери. Ето пет идеи как да добавите топлина към спалнята си тази зима. 

Килим с естествени влакна

Килимите от естествени влакна ще създадат усещане за топлина и комфорт в спалнята, което толкова липсва през зимата. В допълнение, тяхната необичайна текстура ще добави обем и изразителност на интериора. Килимите от сазал са издръжливи и не изискват специални грижи: за поддържане на външния вид на покритието е достатъчно само да пускате прахосмукачка.

Как да съхраним вещите си в спалнята

Ако не разполагате с достатъчно място за съхранение на вещите си, то можете да пригодите за това мебелите в спалнята....

10/03/2020

 

Текстил

Зимата е най-доброто време да украсите леглото с обемни кувертюри и килими, в които да се увиете в студена вечер. Капитонирани модели с геометрични орнаменти или деликатни шарки могат да помогнат за оживяване на обстановката и създаване на релаксираща атмосфера.

Кадифени възглавници

Кадифето винаги изглежда луксозно и има приятна текстура на допир. За да добавите изтънченост към спалнята си, допълнете леглото с чифт кадифени възглавници в наситена охра, изумрудено зелено или тъмносиньо.

Тапет

Тапетът с активен печат придава на интериора динамика и прави стаята по-удобна. Изборът на правилния тапет е като да изберете произведение на изкуството. Намерете дизайн, който харесвате, и изберете цветова палитра. Дайте предпочитание на естествените тонове, които създават усещане за спокойствие и спокойствие.

Завеси

Затъмнените завеси ще помогнат да се защитите от ярка слънчева светлина и ще превърнете спалнята в уютно помещение, където да се скриете от ежедневните грижи. Ако искате да запълните пространството със светлина, тогава обърнете внимание на опциите от полупрозрачен памук и лен, които ще създадат уют, но без да спират напълно светлината.

 

Не дръжте тези неща в спалнята

Спалнята е онази част от дома ви, в която трябва да се отпуснете и да се чувствате максимално добре, за да може да им...

18/11/2015
За повече идеи ни последвай в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...