5 начина да подобрите спалнята

Както и да си представяте вашата спалня, вижте нашите идеи, които ще ви помог...

4537

Как бихте описали спалнята на вашите мечти? С красива картина, с голямо легло и огромен гардероб, в тропически стил и романтична в пастелни тонове?

Работете из основи

Случвало ли ви се е да събудите с подути ръце и крака. Това може да бъде причинено от акари или домашен прах. Експертите съветват редовно да се сменят чаршафите и калъфките на възглавниците, за да избегнем подобни проблеми. Наред с това минавайте матрака с прахосмукачка.

За да има професионален вид спалнята ви заложете на бели чаршафи и калъфки като може да си позволите до три възглавници - акцент.

Сменете завесите

Понякога само тяхата смяна може да промени вида на спалнята. Експерти съветват да изберете блекаут завеси, които ще спират сутрешната светлина.

Изберете помощна масичка

За да бъде почивката ви наистина пълноценна, трябва да избягвате бъркотията в стаята. Книгите, телефонът или таблета поставете на странична масичка. За повече чар и хармония добавете цвете или лампа.

Организирайте си място за четене

Ако обичате да четет преди лягане, организирайте си в някой ъгъл малка библиотека. Добавете малка масичка, комфортен стол и шкаф с отворени рафтове.

Нещо и на стената

Освен стелажи и рафтове, закачете на стената любима картина, снимки или сентенции. Може да направите и колаж с ваши любими дестинации. Видът на тези картини ще ви вдъхновява и успокоява преди заспиване или след събуждане.

 

Сподели: