25 ултрамодерни спални

Дизайн, лукс и стил събрани в една стая

5593

Когато говорим за модерния дизайн в дома има толкова голямо разнообразие на цветове, текстури, разположение и форми, че ни е трудно да обобщим само с няколко думи. Затова решихме да ви го покажем.

Спалнята е едно от помещенията, което не предполага кой знае колко различни мебели и разположението им. Що се отнася до цветовете – те са въпрос на личен стил и вкус, но като че  повечето хора избират неутрални, добавяйки цветен акцент с аксесоарите.

Но не и при съвременни помещения. Ексцентрични, различни, скъпи, модерни и технологични, те са сблъсък на форми, дизайн, цветове и времена.

Съвременните решение за спалнята включват камина, баня в стаята, много изчистени линии, модерно осветление и хай-тех джаджи като контрол на температурата или светлината с глас, прибиращ се телевизор и събуждане с музика от вградена в стената колона.

Ако стаята е по – голяма, залагаме на кресло или малка кушетка, а тоалетка или дрешник са мечтата за всяка жена.

 

Съвременната спалня не робува на определени и наложени традиции. Тук може да видите сблъсък на старото и новото, на дизайнерски осветителни тела, фини текстури и скъпо бельо, в комбинация със стар паркет и голи стени.

 

Модерната спалня е тази, която отразява вашата индивидуалност, енергия и стил, предразполага към релакс и почивка. Вие просто я изберете. 

 

 

Сподели: