10 начина да промените спалнята

С помощта на гардероба

1845

Без значение колко голяма или малка в вашата спалня, в нея обикновено има много багаж – дрехи, спално бельо, обувки, книги…. Списъкът на нещата, които съхраняваме тук е безкраен.

Ето защо големият и удобен гардероб е от съществено значение, за да създадете пълна организация, да имате лесен достъп до вещите си и наред с това, да започвате деня си с по – малко стрес и нерви, в търсене на нещо, което сте прибрали.

Когато избирате гардероб за спалнята, съобразете на първо място с размера – големина и височина на помещението, мястото на което ще го сложите  ( ако има ъгъл, помислете за поръчков вариант, за да се възползвате максимално от мястото). Как ще бъде разпределен вътре – рафтове, място за висящи дрехи, чекмеджета? С плъзгащи или с отварящи се врати ще бъде – попитайте консултантите за най-добрия за вас вариант. Не по – малко значение има и дълбочината – ако е прекалено тесен, означава и по – малко багаж. Ако е прекалено широк – ще влезе ли на предвиденото място и няма ли да обземе стаята?

В случай, че разполагате с ниша, възползвайте се от нея и помислете за вграден гардероб, който стои много стилно и елегантно.

Предлагаме ви няколко идеи за гардероба в спалнята – пример за това, как една мебел може да трансформира стаята и да й придаде различно излъчване.

Традиционен

От стена до стена с огледална част

Вариант за подпокривното пространство

Гардероб, позициониран около вратата

Вграден гардероб

Във френски стил

Остъклена част в тон със спалнята

Малък и кокетен гардероб

За него и нея

Традиционен дървен в младежката стая

Сподели: