12 интериора за спалня в златисто

12 интериора за спалня в златисто

Златото е една от основните тенденции в интериора за тази година. Елементите в златисто могат присъстват във всяка стая, но особено подходящи са те са за спалнята.
Вижте 12 интересни интериори за спалня, които ще ви накарат да преосмислите силата на този цвят.

8 неща, които изглеждат по-скъпи със златната боя

Независимо дали става дума за офис обзавеждане или декоративни украшения, няма нищо, което не може да се подобри и да...

15/12/2017

1. Спалня в златни тонове на черен фон

Черният фон е идеален за злато. Още по-добре става, ако комбинирате промишлени, умишлено сурови форми и материали със злато. Такива контрасти са на мода.

10 златни правила, с които ще увеличите пространството в дома ви

Декорация и аранжировката на дома не е лесна задача. Особено ако имате ограничен бюджет и не искате да харчите пари з...

21/10/2016

2. Бяла и златна спалня

Белият цвят прави всяка боя по-сдържана. От друга страна, на бял фон, дори и малки златни детайли ще изглеждат по-ярки. Основното е да уловите баланса.

3. Не само злато

Ако златото ви се струва твърде ярко, изберете благородни метали, които са близки до него по цвят, но малко по-спокойни. Това са месинг, мед, бронз, розово или бяло злато.

4. Златна спалня със зелено

Луксозно позлатено легло на фона на тюркоазения оттенък на стената изглежда благородно и сдържано.

5. Златен тапет с модел в спалнята

Може би това е най-лесният начин да създадете интериор с усещане за злато. Мебелите в такава декорация са по-трудни за намиране, а необичайните тапети съществуват в голям брой.

6. Златен интериор на спалнята с ориенталски нотки

Скъпоценните метали и камъни са свързани най-вече с Изтока и ориенталските интериори. Именно в такива интериори златото изглежда на мястото си.

7. Черна и златна спалня

Дори и най-малките златни детайли блестят на мистериозния черен фон. Те не дразнят, но оживяват интериора, добавят светлина и не развалят спокойната атмосфера.

8. Почти златна спалня

 

Дизайнерите обичат ярките акценти, когато създават интериор. Вижте как стоят тези страхотни златни аксесоари на хладният сив фон. Те могат да бъдат премахнати по всяко време и заменени с други.

9. Текстил в златист цвят

Ако вече имате интериор в пастелни нюанси, винаги можете да добавите  ярък златист текстил. Той ще привлече вниманието и ще направи атмосферата топла.

10. Спалня, завършена със злато

Златото в декорацията е важно да се използва внимателно. Например златният тапет в класически интериор е доста подходящ, но е по-добре да подчертаете една акцентна стена.

11. Спалня с бяло и златно

И не приемайте, че златото е само за класическият интериор. То има място  дори и в минимализма, ако се използва разумно.

12. Луксозна спалня в злато

Подобен величествен интериор ни връща назад стотици години и сякаш е наследен от далечни предци.

Трябва ти място в спалнята? Ето няколко идеи

В спалнята мястото никога не достига. Имаме завивки, дрехи и други малки принадлежности за съхранение. Ето няколко х...

13/02/2016
За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...