10 причини да харесвате бяло спално бельо

10 причини да харесвате бяло спално бельо
Източник: unsplash.com

Белите чаршафи, завивките и калъфките за възглавници могат да изглеждат невероятно скучни. Не е изненадващо, че собствениците все по-често предпочитат ярко, многоцветно бельо. Но не е нужно напълно да се отказвате от бялото. Предлагаме ви няколок доказателства, че можете да се влюбите втори път.

Как да премахнeте петна и миризми от кухненски кърпи и спално бельо

Всяка домакиня обича чистотата в къщата. Това се отнася не само за реда, но и за хигиената на нещата наоколо -  ...

25/03/2019

1. Белият цвят е лесен за допълване

Едно от бюджетните дизайнерски решения е смяната на спалното бельо с бял комплект. Тъй като леглото обикновено визуално доминира в спалнята, това е най-лесният начин да актуализирате стаята. Всичко, което трябва да направите, е да добавите няколко текстурирани възглавници, за да създадете контраст, и резултатът ще бъде класически интериор.

В какъв цвят да боядисаме спалнята?

Сезонът на отпуските често съвпада и с ремонтите, които предстоят вкъщи. Ето защо днес ще ви покажем няколко спални в...

25/12/2015

2. Перфектен фон

Интериорът на спалнята често използва спокойни неутрални тонове и въвеждането на бяло в интериорната палитра помага да се разкрият красивите си нюанси. Бялото спално бельо е перфектният фон, на който другите неутрални тонове изглеждат по-ярки, без да са прекалено силни. Изглежда елегантно, но изобщо не е скучно.

 

3. Ефирност

Бялото спално бельо е добър избор за спалня, декорирана в богати цветове. Той ще помогне за разреждане на тъмни тонове и сложни модели, които благодарение на него ще изглеждат богати, но не натрапчиви.

4. Всякакви аксесоари

Смята се, че белият цвят няма индивидуалност. Когато купувате бельо от магазин, погледът ви със сигурност ще бъде привлечен от ярък цвят или оригинален десен. Но бялото спално бельо е лесно да стане уникално като се добавят няколко акцента. И за това можете да изберете всичко - от изкуствена кожа до декоративно покривало.

5. Безпроблемно е

Има много малък шанс вашата спалня да изглежда като снимка в каталога всеки ден. Бялото спално бельо може лесно да създаде усещане за чистота.

6. Свежест

В повечето случаи бялото се възприема като студен цвят, но в спалнята бялото спално бельо чудесно играе многостранна роля като топъл аксесоар. Изглежда резервиран, но не студен.

7. Универсалност

Бялото спално бельо може да се използва навсякъде - в детската стая и в спалнята за гости. Дори диванът може да бъде покрит с бял чаршаф. Особено луксозно ще изглежда в стаи с бели стени, което позволява леглото да се свърже с останалата част от интериора.

 

8. Хармония

Спалнята не е място за битка, особено за стил. Ако единият иска романтичен интериор, но другият е на противоположно мнение, можете да стигнете до компромисно решение. Бялото спално бельо е чудесно решение, идеално е както за мъже, така и за жени. Не е толкова мъжествено агресивен като сивото или черното, но и без цветя или сърца.

 

9. Мода

Бялото спално бельо винаги е на мода, няма съмнение в това, когато се опитваме да следваме най-новите тенденции. Ще се впише чудесно както в еклектичен, така и в екзотичен стил.

 

10. Ефективност

Бялото спално бельо е класика, само по себе си е ефектно и луксозно. Полилеи, килими, светли стени, стилни мебели - всичко ще изглежда хармонично с прости бели чаршафи. От непретенциозни спални в минималистичен скандинавски стил до знойни спални в червена и сива цветова схема, бялото спално бельо е идеално.

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...