10 начина да направите спалнята си да изглежда луксозна

10 начина да направите спалнята си да изглежда луксозна

Спалнята е най -„личната“ зона на къщата. Това е мястото, където идваме да се отпуснем след тежък ден, да се отървем от всички проблеми, да се отпуснем и да се заредим с енергия. И ако обмисляте какво да купите, за да обновите вашата зона за спане, ето няколко прости съвета, които ще ви помогнат да направите пространството възможно най-луксозно и уютно.

Спалня с гардероб под нея

И преди сме ви показвали легла, които могат да бъдат използвани като гардероб.Днешният т. нар. контейнер е дело на Di...

29/05/2016

Мек красив килим

Трябва ти място в спалнята? Ето няколко идеи

В спалнята мястото никога не достига. Имаме завивки, дрехи и други малки принадлежности за съхранение. Ето няколко х...

13/02/2016

Добавянето на текстура и топлина е един от най-лесните начини да добавите шик, блясък и красота към интериора на спалнята. Ако не сте фен на буйни флорални орнаменти и екологични решения като постелка на пода ви се струват твърде обикновени и евтини, поставете мек пухкав килим на пода. Това е печеливша опция, която незабавно ще помогне за сглобяването на целия интериор в едно органично цяло и ще добави атмосфера и комфорт към пространството.

Легло с балдахин

Понякога, за да изглежда стаята по-луксозна, е достатъчно да смените обикновено легло с легло с балдахин . Такъв модел веднага се свързва с кралската ложа, а и можете да затворите от всички страни, за да създадете уютно „гнездо“ за себе си.

Дизайнерска табла

Ако няма възможност и желание да замените любимото си легло, можете просто да го направите нова дизайнерска табла. В крайна сметка леглото е основният елемент в спалнята и трябва да изглежда шик. Като алтернатива можете да използвате меки текстилни панели до рафта вместо табла: това решение изглежда не по-малко впечатляващо от авторския дизайн на таблото и веднага придава на пространството шик.

Предмети на изкуството

Изразете себе си и своята личност с изкуството. Скулптури, картини, ретро или съвременни фотографии, рисунки или ръчно изработено пано за стена, всичко това придава на стаята високо артистичен вид и я прави визуално по-привлекателна.

Не е необходимо да окачвате картини над таблата, можете просто да ги облегнете на стената и да се насладите на любимия си пейзаж, докато лежите на леглото.

Красив полилей

Полилей или дизайнерска висяща лампа трябва да бъде една от основните украси на вашата спалня. Не е нужно да купувате крещящи, скъпи модели – понякога можете да добавите нотка драма с обикновен вариант, ако подходите по правилния начин.

Ред на нощното шкафче и тоалетката

Ако нощното шкафче или тоалетка е склад за най-необходимите неща - зарядни за телефона, очила, слушалки, крем, чаша вчерашно кафе, недовършена книга, е време за организация. Върнете книгите на рафтовете, а чашите в кухнята, сложете нещата в чекмеджетата, вземете специална красива табла за дребни предмети и красиви органайзери за козметика. Повярвайте, след това стаята ще изглежда съвсем различно!

Красиви фитинги

Друго просто, бюджетно, но много ефективно решение е да смените фабричните дръжки на шкафове, нощни шкафчета и скринове с дизайнерски. Днес има голямо разнообразие от аксесоари – от кристал и ръчно изработен порцелан до дърво, месинг и камък. Смяната на дръжките ще ви позволи да персонализирате пространството и да му придадете "жар".

 

Огледало

Такъв малък детайл като огледалото може напълно да промени възприятието на една стая. Огледалата правят всяко пространство по-голямо, по-леко и по-уникално. Когато търсите място за огледало в спалнята, обърнете внимание на източниците на светлина: така че когато се отразява, светлината да не ви „удари“ директно в очите, когато лежите в леглото.

Живи растения

Както винаги, най-бързият и лесен начин да обновите интериора на спалнята си и да преминете от „среден“ към „скъп“ е да добавите живи растения. Саксии с цветя и кашпи с палмови дървета ще помогнат на стаята ви да има щипка лукс.

 

Уют и комфорт в малката спалня

Предстои ви да се нанасете в малък апартамент, в който спалното помещение е също така малко? Таите ли надежда, че ще ...

22/12/2015
За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...