Силата, която те движи

Как да пътуваме и пестим по празниците

2645

Както пролетта преоблича светът около нас с най-добрите и одежди, така Великден събужда в нас най-добрите ни качества! Майските празници са любими на много хора – заради хубавото време,  слънцето и възможността да прекарваме повече време със семейството си.

Майските празници зареждат в нас най-доброто – хубавото време, усмихнатото слънце и песента на природата, възможността да прекараме повече време с любимите хора – всичко това изтрива зимната летаргия, дава ни сила и енергия да подсигурим една успешна и щастлива година.  

Затова нашият съвет е да съберете приятели и роднини, да организирате някое импровизирано пътешествие и да се насладете заедно на най-добрите кътчета на нашата родина.

Великден не е обикновен ден. Това е времето да преоткриете себе си и да се заредите с най-доброто.

Сега е моментът, в който можете да осигурите това и за вашата кола – да заредите премиум гориво на цената на стандартните горива. Бензиностанции Газпром организират промоция, с която ще заредите колата с нова енергия и мощност с премиум горива G-Drive на преференциална цена.  

Само за десет дни – от 30 април до 9 май, веригата ще предлагат премиум горива на цената на регулярни горива с карта за лоялност „С нас на път“. Ако нямате такава, можете да изкарате безплатно във всяка една бензиностанция Газпром 

G-Drive ще заредят автомобила ви с енергия и мощност - те съдържат активни компоненти и подобрители, които подобряват динамичните характеристики на автомобила и способстват за по-стабилна работа на двигателя. Вижте повече тук

И още нещо – бонусите не спират през периода на промоцията! Така ще заредите с най-доброто гориво на цена на стандартни горива и в същото време ще трупате точки за следващи покупки. 

 Когато колата се движи с качествено гориво, няма граници за дестинациите. Така че изберете  Газпром за начална дестинация на великденските приключения и потегляйте!

А ето и нашите препоръки

Тетевенския балкан – направете бягство в околностите на село Рибарица, Гложене (не пропускайте Гложенския манастир) и Тетевен. Идете до водопад Скока по екопътека "Под пръските на водопада", и разгледайте пещера Съева дупка.

Мелник и околностите – градът може да е малък, но няма да ви остави да скучаете. Тазходете се до Роженския манастир, идете в църквата Преподобна Стойна в Златолист, дегустирайте вино в някоя от винарните в града. Един ден надали ще ви стигне!

Лещен – това малко китно село не може да се разкаже, трябва да се види. Намира се на малко повече от 100 км от Благоевград и пленява очите и душата с накацалите по стръмните склонове на планината къщички, изградени в характерен архитектурен стил.

Сред архитектурните паметници се открояват църквата „Св. Параскева” от 1836 година и килийното училище, резерват „Тъмната гора”, каньонът на река Канина, местността Синият вир, скалните образувания „Козият камък” и „Черната скала”, известни още като тракийските съкровища.

 

Сподели: