Обзавеждане на студио - апартамент

Вземете най-доброто от мястото

648

Студио апартаментите са не само малки, но с план, който обикновено е труден за оформление. За щастие, има някои изпитани трика, които могат да превърнат малкото жилище в просторно пространство.

Ето няколко идеи:

1. Направете спалня

Независимо дали става дума за завеси или разделител с греди, куки и рафтове, отделянето на спалня ще ви помогне да направите студиото да се усеща по-голямо.

2. Удвоете

Мултифункционалните мебели са сигурен начин да се възползвате максимално от малкото пространство на студиото. Например, когато се съчетаете с високи стол, масичката за кафе може да се удвои като бюро или трапезарна маса.

3. Вертикално съхранение

Рафтовете на стената са идеално решение дори за най-малкия студио апартамент. Като този апартамент, в който собственичката използва рафтовете, за да подреди картините и книгите си.

4. Направете малък кът за дневната

Защо ви е голям хол, когато може да оформите и малък уютен кът и да изградите стилна зона, без да заемете много квадратни кадри.

5. Неочаквано приложение на дивана

Защо да губите скъпоценното за студио апартамент пространство, като може да създадете зона за почивка и сън с помощта на една мебел? В това жилище собственикът слага дивана пред леглото и дефинира две зони.

6. Качете на високо

Ако не разполагате с достатъчно хоризонтално пространство в малкия апартамент, мислете вертикално и качете мебелите на високо. Например спалнята може да се качи нагоре, а мястото под нея да е зона с шкафове.

7. Сложете свободностояща библиотека

Търсите лесен начин да спечелите още място, но искате и да разделите стаята на зони? Подобна библиотека в средата на стаята е отговорът на всички въпроси.

Сподели: