Как да поставите огледала в дома си за добър Фън Шуй

Внесете положителна енергия в дома  

909

Огледалата се използват широко във фън шуй за повишаване на положителната енергия в дадено пространство. Въпреки това, има няколко неща, които трябва да имате предвид, когато става въпрос за поставянето им, за да можете да поддържате това добро Чи .

Огледала за стилни домове10 интересни проекта за огледала

 Закачете ги на правилната височина.

Добавите стил с огледалаНестандартен аксесоар, който ще ви впечатли  

Когато се оглеждате в огледалото, не искате да се изправяте на пръсти и да се чувствате неловко или неудобно, огледалото трябва да ви отрази изцяло. Избягвайте да го окачвате много високо, защото рискувате да „отрежете главата на някого“ с него, което може да намали положителната енергия, вместо да я засили.

Поставете ги по посоката на влизане.

Огледалата трябва да се закачат по посоката на влизане, защото могат да озарят и отворят пространството. Просто се уверете, че не ги поставяте точно срещу входната врата, в противен случай цялата положителна енергия, влизаща в дома ви, може да се върне обратно!

Сложете огледало в домашния офис.

Ако оформлението на вашето работно пространство не позволява да се обърнете директно към входа (което е добре по фън шуй), закачете огледало, което отразява вратата. Така ще засилите позитивната енергия.

Винаги отразявайте хубави неща

Огледалата винаги трябва да отразяват нещо хубаво, защото умножават енергията на това, което отразяват. Може да изберете да отрази произведения на изкуството, цветя или гледката от прозореца ви, но никога предмети като кофа за боклук или бъркотия.

Може да покриете гардероба си с тях.

Поставянето на огледала в спалнята не е препоръчително във фън шуй, тъй като те са склонни да разпръскват енергия из стаята. Но може да изберете гардероб с огледала, твърди експерт.

11 идеи за огледало в спалнятаНе е задължително огледалото да е на стената
Сподели: