Интериори, вдъхновени от цял свят

Пресъздайте любима дестинация

645

Всеки си има любим сезон или любима дестинация. И често искаме да задържим спомена за преживяване или пътуване, да му се порадваме още малко. Защо да не го сторим чрез декора у дома. Така ще направим и прехода към по – хладните есенни дни по –лек, а спомените ще ни топлят още дълго.

Флорални принтове

Флоралите са толкова популярни сега. Ако сте мислили да ги включите в декора, сега е идеалният момент. На възглавници или завеси – няма да сбъркате.

Медни аксесоари

От няколко години медните елементи са хит. Този метален финиш е подходящ за всеки тил, а само една лампа или шикозна масичка ще преобразят интериора.

Hygge и през лятото

Уютът на скандинавието няма да ни омръзне. И не е само за зимата. С фините и изчистени линии и минимализма си, той напомня за светлината и топлината на лятото.

Зеленото е любимо

Зеленият цвят е свежест и обновление, и лесно се интегрира в интериора. Усещане за пътуване и свобода, какво друго ни трябва?

Анималистичен принт

Джунгла, савана, сафари…Анималистичните принтове са толкова екзотични и са уникален детайл за всеки интериор. Но внимавайте как ги използвайте, бъдете умерени и заложете само на един модел.

Теракота и керамика

Ако досега не сте включили теракота в декора на дома ви, ето удобен момент, за да го направите. Без значение дали е в настилката или в саксиите, те са чудесен елемент, който ще се впише перфектно в декора.

Сподели: