9 неща, които да направите, за да се възползвате максимално от лятото тази година

И как да спечелите мечтана ваканция  

3507

Летният сезон е в разгара си и с удоволствие прекарваме часове на открито. От изгрев до залез копнеем да сме на чист въздух, наслаждавайки се на слънцето и топлина. Сега, когато лятото е тук, нека се уверим, че се възползваме максимално от този сезон. Ето няколко неща, които можете да направите.  

1.Насладете се на изгрева

Един от най-прекрасните начини да започнете деня си е да гледате изгрева. Да, слънцето изгрява рано и може да се наложи да станете в необичаен час, но си заслужава. Просто си направете чаша кафе, забравете за смартфона или камерата и бъдете готови да изживеете великолепната гледка, която природата ни подарява.

2. Бъдете турист в собствения си град

Нека си признаем, живеем в град, който възприемаме като даденост и не се заглеждаме в детайлите, не изследваме малките улички. Погледнете с очите на турист за един ден и ще преоткриете родното си място. Всичко, което ти е необходимо са няколко лева за сладолед.

3. Пуснете хвърчило

Виждали ли сте някога онази тръпка по лицето на детето, когато види хвърчило, което лети във въздуха? Припомнете си какво е да се наслаждавате на малките неща, като това просто  забавление. Усещането за свобода, което обзема човек, който пуска хвърчило в небето, е неописуемо.

4. Отидете на разходка сред природата

Няколко часа на открито, на разходки сред природата е балсам за душата. Ходете боси, легнете на тревата, берете цветя и билки…. Насладете се на неподправената красота на всичко, което ви заобикаля.

5. Грижете се за градина

Ако имате привилегията да живеете в къща с двор, възползвайте се и създайте малка градина – може да е с цветя, билки, зеленчуци…изборът е ваш. Разбира се, крайният продукт е важен, но в градинарството има особено усещане за целия процес - от засаждането на семената, до цъфтежа на пъпките и след това на вкуса на плодовете на труда.

6. Отидете на концерт на открито

Във всеки град лятото има концерти на открито. Изживейте емоцията да слушате на живо любима група или нови изпълнители, скачайте, пейте с цяло гърло. Лято е!

7. Прекарвайте време със семейството и приятелите

Най-добрият начин да извлечете максимума от това лято е просто да прекарате качествено време със семейството и приятелите си. Лятото е страхотно време за „създаване на спомени“, които ще помните цял живот. През лятото дните са по-дълги, което ни позволява повече време да бъдем на открито.

8. Гледайте звездите

 

Може да знаете всички научни имена и местоположения на звездите и планетите в небето, но това не пречи да гледате  звездното небе. Вече има приложения, които може да ви покажат какво точно да гледате. С или без телескоп, важен е моментът.

9. Пътувайте!

 

Море, планина, СПА, пътувания в чужбина! Лятото е тук и сега, и искаме да грабим с пълни шепи от него! След като много от нас през миналата година трябваше да забравят за почивката, настоящият момент ни дава пълното право да изживеем двойно по – добре най-хубавите дни на годината.  

Намерете перфектния плаж да посрещнете изгрева или перфектния бряг, да пуснете хвърчило. Намерете най- тъмното небе за да преброите повече звезди.

Без значение къде изберете да бъде вашата почивка, направете я незабравима! Но често тук възниква един въпрос – А средства за пътуването? Спокойно, имаме решение и за това. Няма защо да се лишавате от мечтаната почивка заради пари. Каквато и да е вашата мечтана лятна ваканция, от Кеш Кредит са насреща, за да помогнат да я сбъднете.

И това не е всичко.

С настъпването на лятото от компанията подаряват на 10 техни клиента желаната почивка, на още 50 – куфар, за да пътувате със стил, а на най-големите 5 късметлии – подарък целия кредит!

Всичко което трябва да направите е да изберете дестинация, да резервирате и да се обадите на Кеш Кредит с искане за необходимата сума. Всичко останало е във ваши ръце!

Побързайте, защото лятната кампания започна! 

Сподели: