8 хитри, но прости начини да направите бърза промяна у дома

Разликата се крие в малките промени  

1035

Много  хора не се примиряват с еднообразния декор и търсят нови и нови начини да го променят. И ако смятате, че всичко това е свързано с големи разходи, грешите. Дори и с няколко много прости трика (за част от които дори не подозирахме) ще придадете на дома си напълно нова визия. Готови ли сте за промяна?

5 трика от интериорните дизайнериБлагодарение на тези трикове вашият дом ще изглежда винаги перфектен  

1. Снимки

4 идеи за стълба в интериораНяколко приложения, за които не подозирахте

Кой е казал, че снимките трябва да стоят в рамка? Може да разкажете ваша история, да покажете мечтаното пътуване или пък да върнете спомени от красиви и запомнящи се моменти с помощта на снимки –колаж на стената. Дори не е нужно да слагате рамка. Може да закачите на въженце, да спуснете от тавана снимки, вързани с канап, да налепите просто така стената. Всичко е въпрос на лични предпочитания и вкус.

2. Променете декора

 

Не, няма да сменяте всичко. Купете няколко нови калъфки, меко одеяло или пък красиви свещи, които да подредите на масата. Всяко едно  от тях ще направи промяната в стаята. Или пък разменете с аксесоари от друга стая – сменете лампите в хола и банята, пренесете стола от хола в спалнята…

3. Преподредете рафтовете 


Така се един куршум ще улучите два заека – стаята ще има нова визия, ще забършете праха и ще махнете всички излишни вещи. Опитайте, забавно е!

4. Сменете дръжките 

Дръжките и бравите не са скъпи и могат да бъдат заменени много лесно. И както може да се очаква – променят визията на стаята.

5. Ярки стени

С огромното разнообразие на цветове, модели и десени, днес тапетът прави своето завръщане и е грехота да не го включите в обновлението на дома. Особено ако искате да промените някоя скучна и безлична стена, тапетът трябва да е номер 1 в опциите за обновление.

6. Сложете цветя

Ако все още не гледате на цветята като част от декора на вашия дом, е време да промените това. Изберете и ярки саксии за по – ефектен вид.

7. Помслете за прозореца

 

Прозорците са често пренебрегвани, когато става въпрос за промяна на визията. А не трябва! Заменете сегашните си завеси с нови модели (по – възможност по – различни) и ще видите ефекта веднага.

18 стилни декора в цвят горчицаДа, вярно е, че цветът горчица може да бъде силен, дразнещ и дори неатрактивен. Когато се използва правилно обаче може да трансформира стаята, да създаде интересни и уникални смеси. Съчетайте яркат...
Сподели: