Protecta – пълна защита за металните повърхности

Тройна защита за метал в един продукт

532

PROTECTA е първата в България, която предлага тройна защита за метал в един продукт (ръждопреобразувател, грунд и боя в едно). Марката е най-известната и с най-голяма дистрибуция в сегмента бои за метал. През 2016-та обновихме визията и разширихме семейството на марката, с цел да предложим пълна защита за металите.

Тройна защита – три пъти по-бързо

Да обновяваш и защитаваш средата, която те заобикаля – без да ти отнема много време. Protecta 3в1 гарантира, че работа ще бъде свършена 3 пъти по-бързо, като покритието ще устои на атмосферните влияния до 15 години. 

Бъдещето е в наши ръце

Всеки който е боядисвал метал знае, че боята мирише, разрежда с разредител и инструментите се почистват веднага след работа отново с разредител. Тези разбирания остават в миналото с Protecta 3в1 AQUA – продуктът за антикорозионна защита с разтворител чиста вода. 

Финишът има значение

Protecta 3в1 мат е перфектното решение за антикорозионна защита, съчетано със стилно финишно излъчване на изделията от метал. Матовото покритие прикрива недостатъци по основата и осигурява по-голяма дълготрайност на цвета.Предлага се в бял и черен цвят.

Всички метали са важни

Protecta All Metals се нанася директно върху всички основи – черни и цветни метали. Без нужда от междинни покрития защитавате и декорирате в четири цвята – платина, бронз, мед и графит.

Отличната адхезия на Protecta All Metals към PVC повърхности  е изключителна вторична полза на продукта.

Студената галванизация – активна защита срещу корозия

Т.нар. „скъпи“ грундове или цинкови грундове са професионална защита срещу корозия на черните метали. Protecta Zinc, със съдържание на цинк над 95% и чистота 99,9%, предлага електрокатодна антикорозионна защита на непоцинковани и повредени поцинковани повърхности.

Неутрализирай ръждата

Почистването и пасивирането на ръждата са процеси, свързани с поддръжката на битови и търговски съоръжения. Protecta Corrostop неутрализира ръждата, като своевременно намалява времето за обработка на повърхностите, нанася се директно и без нужда от разреждане.

Сподели: