Новият Център за поръчки на ИКЕА в Бургас отваря врати на 20 октомври

Центърът се намира  в Mall Galleria, предлагайки вдъхновяващи интериорни...

504

Новият Център за поръчки на ИКЕА в Бургас отваря врати за посетители на 20 октомври 2016 г. и ще бъде първият обект на марката в Югоизточна Европа, интегриран в мол.

Разположен на две нива в Mall Galleria, върху обща площ от 2 100 кв. метра, той ще предлага изцяло нов модел на пазаруване за клиентите от Бургас и региона.

tesy.bg

Посетителите ще имат възможност да се вдъхновят от разнообразни интериорни комбинации, както и да получат компетентни съвети от консултантите на ИКЕА.

Клиентите ще могат лесно да направят поръчка от целия продуктов асортимент, наличен в магазин ИКЕА в София, след което ще получават покупките си до Центъра за поръчки, без допълнително оскъпяване за доставка.

Освен това в новия търговски обект на ИКЕА ще се предлагат допълнителни услуги като дизайн на кухня, монтаж и потребителско финансиране.

Центърът ще работи с разширено работно време във всеки ден от седмицата, от 10:00 до 22:00 часа.

Новият Център за поръчки е част от стратегията на Хаус Маркет България да направи продуктите на ИКЕА по-достъпни за всички хора в България чрез нови канали за продажба.

Първият магазин на ИКЕА у нас беше открит в София през 2011 г., онлайн магазинът IKEA.bg стартира работа през април 2015 г., а първият Центърът за поръчки в България отвори врати във Варна през юли 2015 г.

Новият обект в Бургас е резултат от отличните резултати на вече съществуващия център във Варна, който надхвърли предварителните очаквания, отчитайки оборот от 5.7 милиона лева и 136 000 клиенти за първата година след своето откриване.

Сподели: