Направи си сам стопер или изолатор за врата

Направи си сам стопер или изолатор за врата

Случвало ли ви се е да усещате неприятен хлад, въпреки, че печката у дома е запалена, облечени сте добре и няма причина за този дискомфорт. А проверихте ли прозорците и вратите? Понякога въздухът, който минава под тях може да е причина за този проблем. Затова, бързо вземете мерки, за да запазите  топлината у дома и да спестите от разходите за енергия. За щастие няма да ви караме да слагате изолация. Всичко, което трябва да направите е да сложите изолатор. При това красив, цветен и забавен. И дори може да си го направите сами. 

Изолатор, тип змия е подходящ и за земята, и за прозореца. Изберете плат и няколко парчета различни платове, зашийте ги като тръба и ги напълнете с дунапрен, вата или стари парцали. Отворете въображението си създайте свой собствен дизайн.

За рустик излъчване, изберете модел от изкуствена кожа, велур или кадифе.

Тези уплътнители могат да добавят цвят към дома ви през зимните дни. Смесвайте и съчетайте цветовете и шарки по ваш избор. Може да превърнете аксесоара дори във фокусна точка, а ако не искате да се вижда, да „слеете“ с цвета на пода.

Вариант е да направите изолатор дори от стари чорапи

Старата плюшена играчка е забавно решение за детската стая

Този уплътнител е интересно решение, ако имате по – голямо разстояние между пода и вратата. Закрепете тънката възглавница, за да я предпазите от плъзгане.

Експериментирайте с цветове и форми за по – интересно излъчване

Ако имате повече талант, съшийте заедно няколко текстилни къщички. Така ще оформите много красив уплътнител.

Това куче ще пази и от студ дома ви.

Никой няма да остане безразличен пред тази редичка с овце.

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...