Как намерих качествен майстор за ремонта у дома?

Ремонтът може да бъде по - лесен отколкото си мислите

4198

Милена е на 36 години, семейна, с две деца, работи в банка. Както всяка майка и домакиня тя цени малкото време, с което разполага да се види със семейството си, обича вечерите прекарани у дома и очаква с нетърпение уикендите, за да пътуват някъде.

Още от началото на лятото Милена и съпругът й започват да планират наложителния ремонт у дома - пребоядисване на кухнята, пълно обновяване на всекидневната – нови мебели, нови цветове на стените и подмяна на паркета. Двамата се допитват до свои приятели, които да им препоръчат две фирма за ремонта, но те не остават с добри впечатленяи от тях, а и сумата, която искат не се вписва в бюджета им. Освен това пред тях стоят множество въпроси, свързани със самия процес на ремонта, нямат време, за да „надзирават“ майсторите и имат нужда от професионален съвет за обзавеждането на хола.

Случайно колежка на Милена споменава, че е намерила майстор за ВиК проблем у дома през сайт, който дава пряка връзка с различни майстори - vsichkiuslugi.bg, който е безплатен, необходима е само регистрация  и може да започнете търсенето на определен специалист. Милена и съпругът й още вечерта разглеждат платформата и изпращат запитвания към няколко майстори и към интериорни дизайнери.

Само след няколко часа те вече имат обратна връзка от изпълнители с конкретни оферти. Двамата съпрузи се свързват с няколко от харесаните майстори и уточняват детайли по предстоящия ремонт. Още на следващия ден Милена си уговаря среща с двама интериорни дизайнера, с които да обсъдят голямата промяна във всекидневната.

Няколко седмици след тази история – семейството вечеря в освежената кухня, а новият хол се е превърнал в любимо място на всички. Благодарение на майсторите, които Милена и съпругът й намират, успяват да изпълнят всички планирани дейности и дори им остават средства за семеен уикенд.

„Това, което ме впечатли в тази платформа е богатият избор от професиоаналисти, с които може да разговаряш предварително и за които може да прочетеш рецензии от други клиенти“, разказва Милена. Интериорният дизайнер толкова й харесва, че тя вече планира и преобразяване на спалнята с него. „Изключително съм доволна от работата си с дизайнера. Освен за хола, тя ми даде много ценни съвети за цветовете в кухнята, показа ми организацията, която трябва да следвам, за да се възползвам максимално от пространството там и ми помогна с избора на мебели.“

Сред от най-важните неща, които Милена отчита са качеството на свършената работа и чистотата, която майсторите оставят след себе си. „За мен беше важно, връщайки се вечер след работа да не се захващам с чистене, а да вляза в чист дом, да се видя с изпълнителя и да имам обратна връзка за това какво е свършил и какво предстои. Сроковете бяха спазени, а бюджетът ни беше под контрол.“, добавя тя.

Милена и семейството й ще препоръчат майсторите и на свои познати, категорична е тя. „Всъщност и те могат да потърсят във vsichkiuslugi.bg. Там със сигурност ще намерят най-добрия за тях изпълнител.“

Mилена вече е спокойна и щастлива от уютната атмосфера в дома и, която се е създала след ремонта. Сега тя и семейството и мислят къде ще изкарат коледните и новогодишните празници. Тя е направила запитване за почивки и ваканции във VsichkiUslugi.bg. Получила е няколко оферти и заедно със съпруга и ще изберат, тази която е най-атрактивна за тях.

Сподели: