Хитри употреби на щипките за пране

Те не са само за окачване на прането, за да изсъхне.  

3704

Всеки има у дома си плик с щипки за пране. Те са евтини, цветни, а могат да се използват навсякъде в къщата и са забавни. И ако се чудите как да ги направите страхотен аксесоар за домакинството, ето няколко съвета.

Хитри „направи си сам“ идеи с щипки за пранеОт органайзер до ваза

1. Закачеет аксесоарите на закачалки

Как да направим малкия дом уютен Апартаментът е обновен през 2015 година, а основната цел е да бъде постигната максимална пространственост.

Ако вратовръзки, шалове, колани и други аксесоари са склонни да се изплъзват от закачалките, на които ги съхранявате, няколко щипки за пране могат да ви помогнат. Закачете върху долния ръб на закачалката, за да ги задържите на място.

2. Организирайте поща и документи

Съхранявайте няколко щипки за пране на местата, където оставяте входящата си поща, и помислете за етикетирането им в няколко категории документи (като сметки, купони, данъчни документи и т.н.).

3. Закачете гумени ръкавици

Най-добрият начин да съхранявате гумените ръкавици, които използвате за чинии или почистване, е да ги окачите с пръсти, насочени надолу, така че ако са мокри, водата да изтече. Определете място, където да закачите ръкавиците си, като залепите щипка за пране от вътрешната страна на вратата на шкафа.

4. Захванете шнуровете

Поддържайте подредени кабелите като ги увиете и ги закрепите с щипка за пране. Можете дори да напишете вида на шнура на щипката за пране, така че ще бъде по-лесно да се идентифицира по-късно.

5. Увийте конец или прежда

Ако имате допълнителен конец или прежда, които са ви останали, увийте го около щипка за пране, за да предотвратите заплитане.

6. Отбележете страницата в готварска книга отворена

Ако има рецепта, която искате да ви е под ръка, но страницата се затваря, сложете щишка, за да я отбележите.

7. Клип за чипс и други закуски

Ако имате останал отворен плик с чипс или някаква закуска, закрепете го с щипка.

8. Закачете списъкът за пазар

Списъците ви за пазаруване с хранителни стоки са склонни да изчезват в чантата, докато сте в магазина? Използвайте щипка за пране, за да прикрепите листа към вътрешността на чантата си, така че винаги да е на една ръка разстояние.

Сподели: