Бюджетни идеи за пролетна промяна

Освежете дома почти без пари

3925

Ако живеете в жилище под наем или искате да освежите дома, но нямате финансова възможност, има начини да придадете нов вид на жилището. За целта са нужни няколко хитри решения, ефектна декорация или правилните мебели.

От InsideOut дават съвети за това, как да преобразим дома почти без пари.

Покрийте изтъркания под


Ако подът е стар и изтъркан, застелете с цветен килим или ефектна черга. В магазините може да намерите не скъпи, но много красиви предложения.

„Облечете“ стените

Принтове, картини, рисунки. С тях стените ще придобият нов вид. Ефектно произведение на изкуството може да отклони вниманието от елемент, който не харесвате, да привлечете вниманието. Не е нужно дори да закачате картините, може просто да ги облегнете, особено ако са в голям размер.

Сменете дръжките на шкафчетата

Ако имате бели шкафове в кухнята, заменете старите дръжки с цветни. Така за малко пари ще постигнете силен ефект. Ако търсите нещо нестандартно, смесете различни стилове с дръжките.

Добавете растения

Растенията се нуждаят от светлина, затова помислете дали ще може да им предложите подходящите условия. Аранжирате на прозореца, по шкафовете. Каквото и зелено растение да изберете, ще добавите положителни вибрации и свежест.

Експериментирайте със светлината

Нека бъде светлина! Добавете различни източници на светлина като лампи на пода, на масата, свещи.

Облечете мебелите

Ако мебелите са стари, но здрави, застелете ги с красиви покривала, декорирайте с възглавници или боядисайте. Помислете за ефектни мебели с различни приложения, интересни и цветни елементи.

 

Сподели: