9 идеи за нестандартна декорация на вашите стени

Допитахме се до петима интериорни дизайнера

4427

Решили сте че искате да декорирате дома си, като вкарате малко свежа нотка и промените всички стени вкъщи. Това е много добра идея, за да направите дома си уникален, но в повечето случаи е нож с две остриета.

Истината е, че ако прекалите с цветовете и техниките за рисуване, те могат изцяло да променят атмосферата на дома ви. Не прекалявайте с шарките, защото стените ще се превърнат в основния акцент и ще привличат вниманието към себе си. А и след това ще ви е много трудно да изберете правилните мебели, които да си подхождат на цветната атмосфера.Най-добре е да се доверите на интериорен дизайнер (https://www.vsichkiuslugi.bg/landing/interioren-dizayn)

За да ви улесним, екипът на https://www.vsichkiuslugi.bg/ се допита до 5 от най-успешните интериорни дизайнери в системата на платформата и ето какви съвети и модни тенденции в декорирането на дома ни да дадоха те: > събрахме 9 страхотни идеи за интериорен дизайн на стените със стилни, интересни и забавни решения.

1. Направете си тухлена стена

Тухлената стена създава усещането за изоставен апартамент. Въпреки това този стил е много обичан и предпочитан от повечето дизайнери. До голяма степен той напомня на стар реставриран апартамент. Освен че ти дава изискан градски стил на апартамента, тухлите създават усещане за романтика и уединение.

 

 

 

 


2. Стена с триъгълници

Стилна стена с триъгълници и други ромбоидни форми ще създаде друго измерение в дома ви. Представете си едната стена на кухнята или цялата баня в триъгълни шарки и светли тонове. Всичко това, съчетано с дървени мебели, ще предаде стилен завършек на апартамента или къщата ви.

 

 

 

3. Стена, имитираща текстура

Този стил на декориране е колкото нов, толкова и стар. Въпреки това, той може перфектно да пасне във вашия дом. Представете си една от холните стени, която имитира плат от дънки - деним или баня с плочки в цвят деним. Не звучи ли интересно?

 

И за да ви се получи добре този ефект е нужно да имате гладки стени, иначе не би стоял добре. Ако вашите не са такива потърсете си майстор, който да се погрижи за тях:

 

 

 

 

 

 

 

4. Черна дъска

 Въвеждането на черната дъска в домашния интериор е едно най-практичните решения използвани през последните няколко години в дома. Тя е чудесно решение ако имате малки деца, който обичат да пишат по стените. Също така е удобна за писане на бележки, напомняне за задачи, поздравления и каквото друго се сетите. Освен че е изключително евтино решение, черната дъска е много практична и е перфектно допълнение към кухненския интериор.

 

 

5. Старо дърво вместо боя

Представете си една стена, която вместо с боя, е облицована със стари дървени греди. Това ще предаде винтидж стил и в същото време ще създаде уют и чувство за комфорт. Ако си направите такава стена, най-вероятно ще имате усещането, че се намирате в малка дървена къща в планината. 

А стена, облицована с дървени греди, съчетана с таван в индустриален стил ще направи дома ви да изглежда супер модерен и нестандартен.

 

Ако вече сте си набелязали вашата стена, но домът ви се нуждае не просто от една стена, а от по-общ ремонт, намерете си майстор във VsichkiUslugi.bg

 

6. Стена от естествени камъни

Това решение във всеки случай няма да ви излезе евтино, но със сигурност ще бъде здраво, стилно и модерно. Използвайте цветни, шарени, забавни и интересни преливащи се цветове. Така ще направите дома си да изглежда стилен, модерен и скъп.

 

 

 

 

7. Стена на ивици

 Това е перфектното решение за всички вас, които не обичат да експериментират, но в същото време искат да разнообразят интериора вкъщи. Направете една стена или дори само част от стена на ивици. Ако обичате всичко около вас да е стилно и изчистено, използвайте само бяло и черно. Но ако сте експериментатори и обичате шарените решения, оставете това на въображението си. За да е максимално добър ефекта и да постигнете прави линии има различни техники, но най-достъпно и сигурни е да се поставят готови тапети в десен „ивици:. На пазара се предлагат стотици възможности цветови комбинации. Потърсете майстор, който ще ги постави качествено>>> https://www.vsichkiuslugi.bg/landing/lepene-na-tapeti

 

 

 

 

8. Стена с фототапети

 

Фототапетите се връщат на мода. Но в този аспект не си представяйте фототапет, като този в хола на баба си. Днешните фототапети са модерни, минималистични и могат да се използват навсякъде. Фототапет е перфектното решение както за хола, така и за коридора, а защо не и за банята.

 

 

 

 

 

 

9. Дърво с място за снимки

Една от любимите ни идеи. Единственото, което ви трябва е голяма стена и художник, който може да нарисува това за вас. Прекрасно е усещането всеки ден да виждате любимите си хора, които да красят стените в дома ви. Идеите за дървото със снимки, могат да са всякакви. Разкажете история или направете родословно дърво. Предложенията и идеите за осъществяването им могат да бъдат всякакви. 

Сподели: