7 неща, които професионалистите никога НЕ правят в дома си

Когато те декорират или премоделират те мислят за потенциалния купувач  

14594

Слагат килим на целия под

Ако търсите естетика и стил за дома си, не си помисляйте да сложите килим, който да покрива целия под на стаята. Особено ако имате дървен под, полирайте го и го подчертайте с красив мек килим, който да оформя кът.

Не обръща внимание на цветовете в кухнята

Когато избирате цветове в кухнята, избирайте неутрални или меки тонове. Не търсете по – различно излъчване с разлчни нюанси за шкафовете, стените, плота и пода. Бъдете умерени и следвайте семпла линия.

Инсталират вградени шкафове и етажерки

Помислете внимателно когато решите да инвестирате във вградени шкафове. Понякога това може да се окаже пречка, ако искате да промените помещението или ако продавате, не е гаранция, че те ще се харесват на купувачите.

Закачат направени по свой модел завеси

Ако вие харесвате дадени завеси, не означава, че бъдещият собственик ще ги хареса. Или интериора ще пасне с тях. Затова заложете на такива в неутрални цветове.

Боядисва върху облицивката

Ако планирате скоро да продавате жилището си и искате да освежите, не бързайте да боядисате дъските или ламперията. Оставете това на бъдещите собственици.

Променят спалнята

За да се хареса вашето жилище на бъдещите купувачи, не е нужно да добавяте гардеробна в спалнята. Не се знае дали това ще се хареса на собствениците, а инвестицията съвсем не е малка. Спалнята е помещение, което всеки трябва да обзаведе така, че да се почувства наистина спокойно и уютно.

Закачат тапети

Колкото и да са красиви тапетите, недейте да декорирате с тях помещението. Те са позволени само за по – малки пространства – килер, мокро помещение или винарна, например.

 

 

Сподели: