6 трика, които ще поддържат хладилника организиран

Вече няма да имате извинение за неподредения хладилник  

4873

Търсите нещо в хладилника поне по няколко пъти на ден. Защо тогава не го организирате и подредите по логичен и разционален начин? Подреденият хладилник ще ви улесни в подготовката на вечерята, храната ще бъде свежа и няма да се притеснявате от развалени остатъци, които се търкалят вътре.

Предлагаме ви няколко лесни трика, с които вашият хладилник ще бъде винаги подреден и чист.

Малки кошнички

Малките кошнички са много удобни за подрердба на сирена, мляко или масло. С тях лесно ще организирате рафтовете.

Хартия/ фолио

Ако искате да запазите рафтовете на хладилника чисти, залепете фолио или постелете хартия. Когато правите основно почистване просто изхвърляте хартията.

Диск

Вместо да търсите в най-отдалечения край буркана, просто използвайте диск, с който лесно ще намирате и бързо ще достигате всичко.

Кошници

Има някои продукти, които не е хубаво да седят в непосредствена близост един до друг. За целта използвайте кошници, в които да подредите отделните храни.

Панер за съдове

В него може да държите всички продукти за закуската. Така само с едно бързо отваряне на хладилника, необходимите неща ще бъдат под ръка.

Рафтовете на вратата

Те са идеалното място за съхренение на всички сосове, малки шишенца, дресинги. Ако са на регулируема височина ще организирате пространството още по – лесно. 

Сподели: