5 начина, с които ще промените начина, по който бършете праха

5 начина, с които ще промените начина, по който бършете праха

Забърсването на праха от мебелите и аксесоарите може да не е толкова лесно, колкото си мислим. Понякога неща, които ни се струват, че са чисти, се оказва, че имат петна. Вижте няколко трика за по – лесно почистване и които може да приложите още днес.

Филтрите за кафе машината са чудесно не само за сутрешната доза наслада, но и за прозорците. Почистете ги с тях и ще видите как заради антистатичните им свойства, вещите ще натрупат прах по – трудно.

Абажурът се почиства трудно заради формата и текстурата си. Ако минете нежно с ролка за дрехи ще успеете да премахнете много прах от него, без да оставя петна или следи.

Във всеки дом има труднодостъпни за почистване ъгли или тесни места. С помощта на стара четка за зъби ще достигнете до тях. След това, ако се налага, само изплакнете.

Колко често чистите картините? Досега не сте го правили? Ако се загледате, ще видите колко много прах има по тях. Просто вземете парче хляб и минете по тях леко.

Ако не успявате да почистите ъглите, сложете на пръчка микрофибърна кърпа и закрепете с ластик. Така ще достигнете и до най – отдалеченото кътче.

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...