4 проекта на къща до 100 кв. метра

Идеи за вашето място извън града

4373

Искате ли да си имате къща на село? Място, което не е задължително да свързваме с постоянна работа в градината или с гледане на домашни животни, а едно бягство за уикенда от големия град на чист въздух. Как да стане това ли?

Къща на самотен островНамира се на остров Тоуан, край бреговете на Нюкей в Корнуол, Великобритания

Предлагаме ви пример за четири къщи с площ до 100 кв.м, които са пример за това, как селската вила може да се превърне в модерна резиденция и мечтано място за почивка.

Вила с две спални, 61 кв. метра

Къща за жасминово дърво на един векДървото е засадено в центъра на двора и заобиколено от водоем

Проект на едноетажна селска къща без междуетажни тавани. Височината на тавана в най-високата точка е повече от 4 метра. В хола това се използва за създаване на прозорци с двоен стъклопакет. Къщата разполага с две малки спални с вградени гардероби, кухня-хол, баня и котелно, както и удобен вестибюл с гардероб, тераса и веранда.

Селска къща с една спалня, 44 кв. метра

Проектът на селска къща е още по-малък по площ и е предназначен за един или двама възрастни. Децата могат да спят на сгъваем диван в хола. Рационалното оформление дава възможност за минимални разходи за строителство, за да се осигури комфортен живот сред природата.

 

Двуетажна къща с таванско помещение и четири спални, 91 кв. метра

Два етажа, горният с три спални и баня - таванско помещение. На първия етаж има още една всекидневна, плюс кухня-хол, баня, килер и вестибюл. Къща за четири до пет души.

 

Едноетажна къща с две спални, 76 кв. метра

Малка селска къща е направена в модерен стил и е сравнително бюджетен проект в селекцията. Той има много интересно оформление - необичайно разположени спални в предната част на къщата и достъп до терасата отстрани, през хола. Тази опция е подходяща за тесен двор.

 

Как едноетажна къща с гараж се превърна в модерен мезонетПреди да попадне в ръцете на La SHED Architecture тази къща определено има нужда от основен ремонт
Сподели: