10 начина да неутрализирате отрицателната енергия във вашия дом

Няколко практични начина да премахнете лошите вибрации  

29863

Ако се прибирате у дома, но не успявате да си починете, винаги сте в лошо настроение, нервни сте или се чувствате депресирани, не винете себе си. Вероятно имате нужда от голяма енергийна промяна.

Да внасяте и задържате лошите вибрации в дома си е много лошо и може дори да ви разболее. Независимо дали вярвате или не, но с малко промени у дома или с няколко аксесоара, може да неутрализирате лошата енергия и да се радвате на по – спокоен и балансиран дом. 

Хималайска солна лампа

Хималайската лампа свързва негативните йони с излишните положителни йони. Когато лампата се затопля, тя абсорбира влагата и кристалът е влажен на повърхността, изграждайки йонно поле. С помощта на лампата, положително заредената атмосфера на една стая може да се неутрализира. Освен това цветовете на хималайските солни кристали имат лечебен ефект.

Пало санто

Това дърво, известно със своите мистични сили, произхожда от Южна Америка и е известно със сладкия си специфичен аромат. Използва се, за да се предпази от зли духове и лош късмет, но също така и за облекчаване на настинки, стрес, астма, главоболие, тревожност, депресия, възпаление.

Кристали

Различни кристали са известни със своите индивидуални характеристики. Някои ще ви предпазят от отрицателните вибрации, други помагат да запазите спокойствие и дори да увеличите енергията. Независимо дали изберете чист кварц (добър лечител за енергийни блокади), турмалин (за защита), цитрин (оптимизъм, топлина и яснота), аквамарин (намаляване на стреса и успокояване на ума), те ще внесат баланс и хармония в дома ви.

Създайте олтар

Олтарът не трябва да са свързани с поклонение пред божество или за някакви магии. Това може да е място, кът, което да ви носи положителни емоции – снимки от някоя почивка, сувенир от незабравимо пътешествие, аромат, който предизвиква емоции.

Вътрешни растения

Те не само ще освежат и ще внесат цвят в дома ви, но и ще абсорбират негативната енергия. Те се свързват с природата и с нейното успокояващо въздействие. Представете с как стъпвате на килим свежа трева или берете цветя на някоя поляна.

Морска сол

Тя е достъпна съставка, която можем да ви помогне да се очистим от лошите енергии. Независимо дали използвате солта като скраб - за да изтриете отрицателната енергия от тялото си или в успокояваща, топла вана, тя е още едно естествено средство, което помага да се свържете отново към земята.

Проветрете

Задушните стаи могат да бъдат доста депресиращи. Забравете за климатика за няколко дни и отваряйте вратите и прозорците, за да позволите на енергията да циркулира.

Фън Шуй

Вярвате или не в тази традиционна китайска практика, но много често местоположението на мебелите и препоръките за тях, дадени от Фън Шуй, работят. Няма да загубите нищо ако реорганизирате, за да усетите как ще ви се отрази това.

Ароматни масла

Ароматерапията може драматично да повлияе на настроението ви и да ви успокои след ден, изпълнен с напрежение. Изберете любимото си етерични масло, за да отблъснете негативните вибрации.

Сподели: