10 евтини и идейни начина да внесете комфорт в дома (част 1)

Лесни направи си сам идеи

5853

С идването на топлото време почти всеки от нас започва да се замисля за освежаване на дома или за малък ремонт, с който да внесе нещо ново, но и който да не струва много.

Ето защо от Bright Side са подготвили няколко идеи за декорация, които ще издигнат дизайна на жилището ви на нови висоти, без да има нужда да инвестирате един куп пари.

Използвайте стари врати, за да ги превърнете в място за съхранение

Дори и най-обикновените и излишни на пръв поглед неща, могат да получат нов статут в дома ви. Например, старите врати използвайте като компактни и привличащи погледа рафтове. С малко творчество те ще се съберат в празния ъгъл на стаята, за да се превърнат в очарователен контрапункт на по-традиционното обзавеждане.

Тапет от страници на книги

Не се страхувайте да експериментирате с дизайна на тапетите. Дори и най-неочакваното решение може да бъде много ефективно.

Килим, който ще повдигне настроението

Не подценявайте ярките детайли в дома. С подобен килим не само ще употребите старите дрехи, но ще добавите уникална декорация.

Добавете магия в саксиите 

Обикновено саксиите са толкова скучни. Но не е трудно да ги превърнете в нещо уникално и различно – с въжета, боя и позитивно настроение.

Табличка, която ще озари сутрините ви

Обикновено таблите не са в списъка на най-желаните неща в дома. Те обаче могат да създадат много уют и да придадат цвят на масата. Ако търсите нещо уникално, помислете за направи си сам проект от палети.

Одеяло

Нищо не придава толкова домашен уют и комфорт, както вълнено дебело одеяло.

Кажете сбогом на скучната коркова дъска

Пространството над работното място може да има много практически приложения, така че е време да помислите за обновлението му. С малко въображение, дори и уж ненужните неща в гаража си, може да се превърнат в очарователни аксесоари.

Зашеметяващи пастелни възглавници

 

Подобни красиви декоративни възглавници могат да добавят жизненост и свежест в хола. За направата им са нужни бои и повече търпение, за да постигнете този ефект.

Бюро с двойно предназначение

Дори и най-малкият ъгъл може да се превърне в перфектното място за работа или почивка. Просто свалете бюрото от стената.

Декоративен рафт в линии

Дори и най-обикновеният рафт може да бъде трансформиран така, че да впечатли. Просто сложете няколко линии и закачалки.

 

Сподели: