Вижте пълната промяна на бюфета

Шкаф, който може да има много приложения. Стига да знаете как да го организир...

1985

Бюфетът е мебел, която е доста пренебрегвана в последните години. Реално този шкаф има много приложения и възможности да бъде пробразуван. Предлагаме ви няколко идеи за трансформация на стария бюфет в полезни и оригинални мебели.

Шкаф за лакомства

tesy.bg

    

  

Това определено ще бъде любимия шкаф на вашето дете. Нека това да бъде неговият шкаф, но наред с бонбоните и кесчетата, заредете със здравословно закуски, ядки и плодове.  Отделено е място дори за кошче за разделно съборане на отпадъците. 

За любителите пекари

  

  

Това ще бъде вашият свят, събран в един шкаф – бъркалки, форми, продукти, съдове. Всичко е точно на мястото си, на една ръка разтояние и в готовност за следващия кулинарен подвиг.

Барче

    

Тук ще съберете всичко необходимо за едно парти – напитки, ядки, чаши, коктейлни принадлежности, подложки за чаши, салфетки. Остава само да поканите приятели.

Арт ателие

  

   

Знаете колко е трудно да съберете в едно чекмедже всички малки неща за ръчно направените произведения – парчета плат и хартия, ленти, кабъри, кламери, ножици, креда, метър…дори е невъзможно да ги изброим. Е, вече си имате цял шкаф, при това с място за шефна машина.

Градински шкаф

    

 

И тук разнобразието от аксесоари е огромно. Но с помощта на подобен бюфет всичко ще е под ръка.

 

 

Сподели: