Решения за съхранение в малката стая

Идеи, които ще бъдат полезни за всеки  

1695

Да, вече сте се примирили, че живеете в малко жилище, че е тясно и малко по – трудно за декорация. Но планирате всичко – разположението на мебелите, цветовете, внимавате да не претрупате с аксесоари. В крайна сметка мястото все не стига, за да успеете да съберете всичкия багаж. И вместо да трупате кутии или да се опитвате да скриете всичко в пластмасови контейнери, защо не помислите за нещо ново и различно.

И ако смятате, че няма начин в малкия хол да се намери още малко място, за да подредите вещите си, вижте какви решения ни дават от Ideal Home и с които всеки сантиметър на стаята ще бъде оползотворен.

ikea.bg

Ако ремонтирате или ви предстои ремонт на къщата, помислете за изграждане на ниши в стените: малките кубове са идеални, за да съберете всички тоалетни принадлежности, без да използвате ценно пространство под мивката или на стената.

Нишите са перфектно решение и за кухнята, където може да скриете вещите с плъзгащи врати. Ако нямате възможност за подобен ремонт, инвестирайте в многофункционални устройства за съхранение, които ще заемат определена площ, но ще съберат много багаж.

Медия кът с много рафтове

Кът за учене в ниша или дори в гардероб

Превърнете таблата в система с чекмеджета

Използвайте всеки сантиметър в кухнята

Перфектната организационна система

Ниски рафтове за разделяне на пространството

За добра организация в коридора са необходими няколко куки и пейка с място за съхранение под нея

Използвайте мястото под леглото

 

 

Сподели: