ИКЕА представя PS 2017 - колекция, посветена на независимите млади хора

Колекцията е насочена към свободния и гъвкав човек, който живее във всеки от нас

1622

PS 2017 е деветата поредна колекция от серията PS, която вече може да бъде видяна в шоурума на ИКЕА. Колекцията е насочена към младите и независими хора, за които свободата да пътуват и работят от всяка точка на света е сред основните им приоритети.

В създаването на PS 2017 участват 17 дизайнери от цял свят, които създават 50 артикула, част от които ще се предлагат само за ограничен период от време.

ikea.bg

В колекцията са включени практични мебели, които лесно могат да се комбинират, аксесоари, които се адаптират към всяко пространство, здравословни хранителни миксове и подправки, както и мултифункционални осветителни тела, които са и сред акцентите в PS 2017.

Колекцията позволява бързо и лесно създаване на уютно простанство у дома, което може да понесе лесно смяната на настроенията на своя собственик - от тъмно и уютно до светло и шумно... никога статично и винаги готино.

За всички, които обичат да пътуват и често остават стайните растения без грижа дълго време, е самополиващата се саксия на дизайнера Иина Вуoривирта. „Аз съм от тези, които не успяват да полагат грижи за растенията у дома. Всеки път след пътешествие виждам, че цветята ми не са щастливи и имат кафяви листа. Най-накрая реших да намеря решение и започнах да търся най-добрите материали, които да използвам за създаване на практична саксия за зеленината у дома.", споделя за своята идея дизайнерката.

Тя е и създател на серията вази в колекцията, които се произвеждат от разтопената стъклена маса от материали в различни цветове и нюанси, останали при производството на стъклени изделия.

За пътешествениците, дизайнерите Ида Патерсон, Паулин Мачадо и Хана Далрот са създали изключително практични аксесоари, които могат да се ползват както у дома, така и на къмпинг. Това са  спалния чувал, който лесно се превръща в одеяло, възглавница, която може да се разгъва като юрган и одеяло с цип, което да обличаш в студените вечери, докато правиш барбекю край лагерния огън.

 

Колекцията е насочена към свободния и гъвкав човек, който живее във всеки един от нас. IKEA PS 2017 казва „Чао“ на конвенционалното и „Здравей“ на жизнеността на променящите се градски пространства за живот.

Сподели: