Идеи за преобразяване на библиотеката

Преобразете скучната библиотека или шкаф, които събират прах в мазето в краси...

2075

Преди: Обикновен шкаф 

ikea.bg

След: Само с помощта на шарена хартия, залепена за гърба на етажерката и малко боя за освежаване, старият шкаф се преобразува в красива и стилна мебел.

Преди: Витрина с открити и закрити рафтове
След: Само едната част на шкафа, декориран на гърба в шарена хартия и видът се промена. Добавете цветни аксесоари и свеж тапет и шкафа за детската стая е готов.

Преди: Шкаф – сандък

След: Освежете цвета, сменете старите износени вратички и добавете рафт в горната част на шкафа. Сега имате модерна и полезна мебел, идеална за съхранение.


Преди: Вградена библиотека

След: Заменете тъмния цвят със бяло. Зеленият гръб придава свежест, а долните шкафчета са в светлооранжево. В комбинация идва завеса с флорални мотиви и ярки аксесоари.

Преди: Обикновен открит шкаф


След: Пълната промяна на този шкаф идва на първо място с тъмния и силен цвят. В добавка идва семпла, идейна завеса – ролка, която се спуска от най-горния рафт.

Същият шкаф придобива съвсем различен вид след като оцвети и се добавят две високи вратички. 

С подходяща дамаска на гърба и перде в долната половина – този шкафа вече има съвсем различен вид и носи ново настроение.

А ето и варинат в скандинавски стил


Преди: Шкаф – барче


След: Нова лъскава ярко зелена боя дава нов облик на шкафа. Добавете рафт за вино, както и допълнителен рафт за чаши. В горната част монтирайте релси за винените чаши.

Преди: Стара библиотека


След: Помощен шкаф при гладенето – нов живот за старата библиотека. Оцветете в ярък цвят, подменете старите рафтове и добавете закачалка за дрехите.

Преди: Кухненски шкаф от естествено дърво

След: Малко боя и вече имате модерен и много шик цвят. И то с незначителна инвестиция и малко сръчност от ваша страна.

 

Сподели: