АИДБ привлича посетители с мотото „Стил, удоволствие, lifestyle“

АИДБ превзема "Светът на мебелите" с помощта на Нептун  

194

Асоциация на интериорните дизайнери в България взе участие в едни от най-големите изложения за мебелна индустрия в България - „Светът на мебелите“ и „Техномебел”, които се провеждат в Интер Експо Център.

Тази година, щандът на асоциацията е дело на дизайнерката Даниела Лазарова – DL Interior – редизайн на миналогодишния щанд (студио Volée). Концепцията на щанда е решена под влиянието на цвета на годината – Нептун, обявен съвместно от АИДБ и Оргахим. Щандът е изграден от фирма Аrtistico, с помоща на Велекс, Selamore, борса за матраци ВИТ, Оргахим и Атиа принт.

Участието на АИДБ в изложенията е част от мащабен творчески проект, който да създаде взаимодействие между идентичност и ценности на отделни лица, фирми и култури. Асоциацията цели да създаде работеща платформа за реализиране на съвместни проекти и да подобри нивото на дизайнерските услуги в бранша.

Само на щанда на АИДБ може да се докоснете до национални и международни творчески енергии, изразени от специалисти, организации и институции, които се занимават с дизайн и визуални изкуства на високо професионално ниво – както за големи марки, така и за нови фирми и обикновени посетители.

По време на изложенията, АИДБ отваря вратите си за оригиналност, мултикултурализъм и нови идеи. Очаквайте B2B срещи, идеи за дизайн, дизайн по вашата идея, активна работа и разбира се – дизайн работилници!

Сподели: