7 уникални мебели, направени от Лего

От цветна маса до стена, въображението няма граници  

653

Всеки познава магията на Лего. Часове, за да построим стена, да я съборим, за да създадем нещо друго. Тази игра съществува вече почти 80 години и продължава да бъде сред най-популярните и емблематични играчки за деца….и не само. В крак с времето и съвременните тенденции датската компания  наскоро стартира нова линия с устойчиви материали Centre, за да направи известните тухлички по-екологосъобразни.

Знаем, че съществуват много примери за изграждане на мини градчета с Лего, постоянно се поставят нови рекорди за строителството на какви ли не фигури. Магията е завладяла до такава степен хората, че някои от тях дори интегрират тухличките в домовете си, като създават уникални мебели и части от дома.

ikea.bg

Вижте няколко ярки примера за това. А ако ви допадат…взимайте кутията с Лего:

Лего стенаTази стена е построена в един Германски офис, за направата й са били използвано 55 000 тухли!

Лего – стол

Този стол всъщност е чст от арт инсталация. Само не сме убедени колко удобен може да бъде…

Спалня за Лего маниаци

Ако сте супер фен на Лего, защо не направите тухличките като основа за леглото? Освен това с тяхна форма може да направите ракла, шкафове, столове…Истински Лего свят.

Лего масичка за кафе

Тази масичка е дело на един страстен любител на играта, той дотолкова е вманиачен в нея, че решава да направи масичката си за кафе от цветните тухлички.

Лего – кухненски остров

Търсите ли нещо по- различно за вашата кухня? И искате да добавите малко цвят? То го решението – изградете го от лего тухлички. За подобен остров ще са ви необходими около 20 000 блокчета.

Дизайнерски Лего – бар

Идеята за бар, наподобяваща Лего – тухлите всъщност е доста оригинална. Разбира се, може да заложите на любимия си цвят или цветове, но трябва да признаем, че бялото седи доста стилно.

Трапезарна маса

Не знаем каква е точно мисълта зад тази маса, но изглежда доста еклектично. 

Сподели: