6 трика за хора, които имат твърде много дрехи

Или как гардеробът вече не е това, което беше  

6653

Да живееш на малко пространство не означава да се отказваш от нещо, което обичаш. Много от нас са изправени пред дилемата на избора между дрехите, които обожаваме, и спалнята без претрупани шкафове. Без значение колко малък е вашият гардероб или колко много са вашите дрехи, винаги има решение, което ще ви хареса.

На първо място реорганизирайте всичко, което имате. Трябва ли ви наистина този пуловер, който не сте носили 4 години? Или онази пола, която вече не ви става?

vitalconcept.com

А сега вижте тези 6 хитри идеи ще ви покажат как да увеличите максимално пространството в гардероба (или извън него) и да оставите всички онези неща, с които не може да се разделите.

1. Две в едно - легло и гардероб

Това ново, иновативно легло спестява място и има голям гаредроб, скрит отдолу. Ето пример как с красива и функционална мебел на малко пространство може да имате истински дрешник.

2. Стълба – гардероб

Тази лесна за изграждане гардеробна стълба  е гениална. Сложете го в ъгъла на стаята и ще имате още много допълнително пространство, за да си окачите дрехите, както и удобни рафтове за обувки, чанти или сгънати дънки.

3. Висяща закачалка

Тази висяща закачалка реално може да бъде разположена навсякъде – както на входната врата, така и в спалнята.

4. Фалшива дъска за леглото

Ако имате много хубави дрехи в интересни цветове и шарки, трябва да помислите как да ги превърнете в табла за леглото, подобна на тази тук. Това е чудесен начин да добавите цвят в стаята!

5. Завеси от пода до тавана

Ако искате да закачите дрехите си, но и да ги скриете, завесата от пода до тавана е евтино решение. Пространството може дори да се използва и като съблекалня!

6. Под леглото

Ето забавен начин да използвате неизползваните библиотеки: създайте допълнително място за съхранение под леглото си! За да направите удобно чекмедже като това, всичко, от което се нуждаете, е стара библиотека, колела, дръжки и боя.

Сподели: