Вижте апартаментът на Гуинет Полтроу в Ню Йорк

Актрисата ни преподава уроци по стил  

1100

Всеки харесва стилните, красиви и луксозни домове. Те ни дават вдъхновение и идеи за обзавеждане на нашите собствени жилища, предлагат по – различен поглед към интериора и ни учат как правилно да декорираме и личното ни пространство. Това важи в особена степен за домовете на звездите. Винаги е интересно да надникнем в някой холивудски дом и да се докоснем до ежедневието на обитателите му.

Предлагаме ви да разгледаме част от апартамнета на Гуинет Полтроу. Жилището се намира в Ню Йорк и е по дизайн на  Roman and Williams. С обзавеждане, цветове и интериорни решения, собственичката му ни преподава урок по стил.

А пръв поглед жилището може да изглежда бяло и стерилно, но в интериора му са вплетени бледи загадъчни нюанси. В цветовата гама присъстват лавандулово, сребристо, бледо розово, които продават топлота и чар.

Във всекидневната семейството е на почит. Тук обзавеждането е решено така, че да бъде достатъчно комфортно и удобно за всички членове на фамилията – мек килим, малки помощни масички, удобно кресло, голям и мек диван.

В това жилище гурмето е издигнато в култ. Собственичката е позната със страстта си към готвенето, ето защо и кухнята е на профеионално ниво, с достатъчно площ за кулинарни експерименти и за хранене.

 

 

Сподели: