Съвършеният дом за вашето семейство

Зелен дом вече не означава недостъпен дом

3326

Как си представяте съвършения дом за вас и вашето семейство?

Да е модерен, комфортен, уютен.

Да бъде в зелена и здравословна среда, в тих и спокоен район.

Да е на удобна локация – близо до центъра на големия град, но на тихо и спокойно място. И ако може да има малка горичка за разходка наблизо!

Да има изглед към Витоша.

Да е на достъпна цена.

Звучи нереално нали? И ако смятате, че няма как да съществува подобно място, помислете пак. Защото вече всеки може да притежава такъв дом – тук и сега. При това на изключително атрактивни цени в етапа на предварителните продажби.

Модерният жилищен комплекс Verde е най-доброто, което може да дадете на вашето семейство. Самото име казва всичко - Verde означава „зелен“, а концепцията на комплекса е именно това – да предостави на обитателите си устойчива  и здравословна градска и жилищна среда, един лукс, който може да намерим все по – рядко днес.

С две думи - Verde е примерът за екологичен и модерен начин на живот, съчетан с висок клас и изключителен комфорт.

Комплексът се състои от 5 свързани блока, в които може да изберете между различни като квадратура и разположение двустайни и тристайни жилища, гаражи и паркоместа.  

Сгушен между кварталите Оборище и Хаджи Димитър, обитателите имат на разположение наоколо много училища и градини, детски и спортни площадки, малки паркчета и места за разходка, здравни учреждения, аптеки и зоомагазини, денонощни магазини, супермаркети, банки, пазар, заведения…всичко необходимо, за да бъде се радва семейството ви на удобство и комфорт. И тъй като всички знаем колко трудно може да придвижването в София, ето и още едно голямо предимство на Verde. Новата метростанция „Владимир Вазов“ е само на 3 минути пеша.  

А за да бъде комфортът ви пълен, ще бъде изграден и пешеходен мост, който ще свързва сградата директно с бул. Дондуков и ще осигурява достъп до парк Заимов в рамките на 10 минути пеша.

И сега идва най – голямата изненада – цената. А тя е повече от чудесна – само 850 евро за кв. метър в етапа на предварителните продажби. Това означава, че за по – малко от 50 000 евро може да имате жилище в нов, модерен комплекс на минути от центъра на София. Няма шега. Получавате чудесен дом, на изключителна локация, изпълнен със строителни материали от най – висок клас, и всичко това с гаранцията на инвеститор, доказал се с безупречна репутация и 30 години опит в строителството на ваканционни и жилищни комплекси в страната.

Зелен дом вече не означава недостъпен дом. Просто трябва да знаете къде да го потърсите.

И ако събудихме интереса ви, свържете се с Йоана Донковска: 0882 638 438 или на [email protected]  

 

 

Сподели: