Малък апартамент от 32,4 м² с атмосферата на Южна Франция

Усещане за чистота и лекота

8760

За някои 32 кв. м са малка стая. За други тази площ е тяхното жилище и техния свят. Точно както е с младо момиче, фармацевт, която обича да ходи на дълги командировки в Европа. Тя проектира свой дом, а желанието й е едно – стилът да бъде на светъл, удобен апартамент в европейски стил (главно скандинавски със средиземноморски елементи).

Апартамент от 3.5 кв. м – възможно ли е?В Манхатън

Домакинята има ясна визия за интериора: той трябва да има удобен кът за сядане "не тип диван" (легло, фотьойл или пуф) и ниша с малка трапезария в кухнята. Едно от желанията е функционалното разполагане на места за съхранение на връхни и ежедневни дрехи, предмети от бита, както и пералня, сушилня и дъска за гладене. Тя иска да не претоварва интериорът с детайли, да използва малки ярки елементи и да създава усещане за чистота и лекота.

 

Апартамент от 13 кв. м. Защо не!Дизайнерът му живее в него вече 7-ма година

Зоната за хранене с диван, маса за хранене и стол е отделена със стени от зоната за готвене, така че във всяка от зоните се създава лично пространство. Благодарение на това зониране е възможно да се "скрие" газовата тръба.

Кухнята се намира в края на стаята. Входът към него е през помещение с плъзгаща се врата с масивен фалц, което отговаря на необходимите изисквания за газифицирани кухни. В просторни шкафове от таван до таван са скрити вградени хладилник, микровълнова печка, съдомиялна машина и място за съхранение. Работното пространство в кухнята, от друга страна, е L-образно.

В коридора, вляво от входната врата, има вграден гардероб за връхни дрехи с отделение за съхранение на битови вещи. Срещу шкафа има комбиниран санитарен възел, а между входа на помещението и банята в ниша е скрит шкаф. Има и пералня с функция за сушене, както и място за съхранение на битови вещи. От стаята можете да се отиде в гардеробна с ежедневни дрехи.

 

Шарени, ярки циментови плочки от Ирландия в коридора създават настроение за целия интериор. 

Апартамент от 34 кв. м със стени на спалнята от стъклоКак да не искаш да се нанесеш в него още сега? 
Сподели: