Красивото имение на Мел Гибсън

То разполага с пет спални и четири бани  

624

Холивудската звезда Мел Гибсън е на път да се раздели с имението си в Малибу. Наскоро актьорът го обяви за продажба за 14.495 млн. долара. Това е втория опит да го продаде, след като през 2017 г. му искаше 17,5 милиона долара.

Имението е разположено на земя от 5.49 акра и е скрито от главния път с алея и гъста зеленина. А това гарантира достатъчно уединение, за да може бъдещият собственик да се чувства изолиран от суматохата в околностите на Малибу.

Hoermann.bg | Врати за дома и индустрията

Площта на имота е около 650 кв.м и разполага с пет спални и четири и половина бани, разположени на две нива, както и отделна къща за гости с две спални, разположена над обособения гараж за три автомобила.

Интериорът се отличава със старинни детайли, включително открити дървени греди, дървени подове, няколко масивни камини и полилеи от ковано желязо.

Помещенията са свързани помежду си с френски врати, което позволява на слънчевите лъчи на Малибу да ги обливат със светлина. Всички те се отварят към зелените площи около дома и така създават усещане за сливане с природата. Кухнята е вдъхновена от френския стил и разполага с остров с мраморен плот, шкаф за вино точно под него и големи прозорци с изглед към Тихия океан.

На друго място в дома, в собственото си крило, е главната спалня, която се отличава не с една, а две гардеробни стаи и една разкошна баня с вана. На тавана има елегантен полилей, а под стената с прозорците е разположена тапицирана пейка.

Задният двор е не по-малко впечатляващ, с два плувни басейна, отделна фитнес зала / билярд, пергола и тревни площи.

Преди Гибсън собственици на имението са били колегите му Дейвид Духовни и Теа Леони.

Това съвсем не е единственият луксозен дом на актьора. Освен него той притежава още остров Маго, остров във Фиджи, който купува за 15 милиона долара през 2005 г., както и Хасиенда Дорада, разположена в Коста Рика, която се предполага, че е купена за 28,5 милиона долара през 2007 г .

Сподели: