Консултирайте се с нашия интериорен дизайнер

Читателите на Idei.bg могат са отправят запитаване към експерт

2184

Как ви звучи идеята, да имате интериорен дизайнер, към когото може да се обърнете, ако имате някакво конкретно запитване или казус, който искате да решите? Всеки, на когото предстои ремонт, среща проблеми при обзавеждането или просто търси някаква промяна в дома си, със сигурност ще се радва да получи качествена и навременна консултация.

Ето защо към екипа на Idei.bg вече има и архитект - интериорен дизайнер. Тя се казва арх. Ивета Попова и ще бъде Вашият гид по пътя към по - красив и естетичен дом.

Ивета завършва „УАСГ“, София през 2009г., където се дипломира към катедра "Сградни Конструкции", а от 2012 г. е и хоноруван преподавател. През 2011г. завършва втора магистратура "Интериорен дизайн" в "IED - Instituto Europeo di Design", Милано. През 2011 работи в Милано за „Studio 12’’ и Франческа Кутини, стилист на списания „Anna“, “ Brava Casa“, „Casamica“, “Interni“, “Io donna“. Проектира жилищни, административни сгради и интериори, както в България, така и в чужбина.

Повече за Ивета, както и кратко интервю с нея, може да прочетете тук.

Как арх. Попова ще ви бъде полезна?

Знаем, че почти всеки от Вас има десетки въпроси, които може да зададе във връзка с интериора на дома си. Изпращайте вашите запитвания, а ние ще ги обобщаваме и ще ги представяме под формата на материали.

Ако желаете индивидуална консултация или цялостен проект, Ивета ще се свърже с Вас, за да уточните детайлите.

Нейни проекти може да намерите на страницата на архитектурното й бюро, а скоро ще ви представим и 360 градусов тур на реализиран от нея проект.

Очакваме Ви!

 

Сподели: