Как да намалим времето за почистване: чист дом без стрес

Как да намалим времето за почистване: чист дом без стрес

Краят на лятото вече се вижда, което означава, че идва времето на повече часове у дома, на наслаждението на уюта и комфорта на жилището, на събирания с приятели и семейството.

Преди това е важно да подготвим дома си за есента и да внесем онова усещане за топлина, спокойствие и сигурност. Което означава едно – време е за почистване!

Но как да го направите, без да губите ценното си време и усилия за това? Един от вариантите е да използвате услугите на почистваща фирма, а това може да е доста скъпо както финансово, така и по отношение на емоциите, не всеки е готов да се примири с присъствието на непознати в къщата.

Ето защо има решение – на помощ идват съвременните умни технологии, превръщащи рутинното почистване в приятно забавление. Запознайте се с безкабелната прахосмукачка, която толкова лесно и бързо се справя с досадния прах, че дори няма да имате време да се уморите.

Факт е, че много хора, преди да започнат да чистят с обикновена прахосмукачка, трябва психически да се подготвят за това и буквално да се насилят, за да го направят. Често обемиста, прахосмукачката се крие в ъгъл зад вратата или в килера под куп вещи. За да я извадите трябва да сложите тръбата, да търсите контакт, да я теглите из целия апартамент. И точно в най-важния момент се оказва, че дължината на кабела вече не е достатъчна. Тромавата джаджа непрекъснато се бута в мебелите, засяда и се преобръща…

С безжична прахосмукачка обаче можете да забравите за тези мъки. Използването й е толкова лесно и просто, че чистенето се превръща в една приятна разходка из жилището. Компактната джаджа е толкова красива, че се превръща в аксесоар в стаята и добавя щипка настроение, благодарение на цветовете си.

Сега идва въпросът – как да избера най-добрата и подходяща за моя дом?

Тук няма място за компромис при избора – Samsung Bespoke Jet или Samsung Jet.

Както вече знаете Bespoke Jet бележи нова ера в развитието на домашните уреди. В унисон с концепцията Samsung Bespoke, елегантният и стилен Bespoke Jet е проектиран така, че да се впише във всеки дом. Тя се предлага в изключително стилните цветове бяло, синьо и зелено, и се вписва във всеки интериор, без да нарушава цялостния интериорен дизайн.

Bespoke Jet разполага с удобен LCD цифров дисплей с поддръжка за 28 езика, който показва цялата необходима информация. Така всичко е достъпно само с един поглед, включително настройките за нивото на засмукване и състоянието на батерията. Независимо дали се използва върху твърди подове или килими, Bespoke Jet осигурява максимално засмукване, за да свърши работата ефективно.

Вграденият цифров инверторен мотор на Samsung е лек и генерира до 210 W мощност на засмукване. Многослойната система гарантира 99,999% филтриране, а това означава, че по време на почистването Bespoke Jet отделя само чист въздух. Когато въздухът се засмуква, големите прахови частици се отделят, а след това се улавят във филтър с метална мрежа.

От друга страна прахосмукачките от серията Samsung Jet предлагат максимална мощност и ефективно почистват различни видове подове. Те са леки, маневрени и имат силна всмукателна мощност. Аеродинамичната форма оптимизира въздушния поток, а многоциклоновата филтрация ефективно задържа дори фини прахови частици. Благодарение на високоефективната многоциклонна технология Jet Cyclone се наслаждавате на по-чист въздух. Системата с 9 циклона и 27 входа за въздух създава оптимален път за минимизиране на загубите при засмукване.

И да се върнем към почистването - вместо дълъг, изтощителен процес на почистване през уикенда, правете кратко (5-10 минути) експресно почистване със Samsung Jet или Bespoke Jet™ всеки ден. Бързото и лесно ежедневно почистване ще ви помогне да поддържате апартамента си чист през цялата седмица. И вместо на чистене, посветете уикенда на приятни занимания, разходки и любими хора.

Много е лесно да извадите прахосмукачката от стойката, да изчистите праха и да закачите устройството обратно.

Ето пет прости стъпки и решения по пътя към освобождаване от домашното робство.

Реорганизирайте гардероба си

Дрехите и обувките са един от източниците на прах. Дори за тези, които редовно почистват, натрупват в шкафовете излишни неща, които никога не носят или обличат рядко и без удоволствие.

Почистване на спалнята

Матраци, одеяла, възглавници и спално бельо са места, където незабелязано се натрупва прах. Ако понякога се събуждате със запушен нос, причината може да е прахът в леглото ви. За да не се случи това, бельото трябва да се сменя по-често, особено ако в семейството има хора с респираторни заболявания, алергии или ако вашите домашни любимци спят с вас. И един трик – може да почиствате матрака с прахосмукачка веднъж седмично.

Махнете малките ненужни вещи

Твърде много малки предмети не само създават визуален шум в интериора, но и натрупват прах. Множество джаджи, сувенири от пътувания, несполучливи подаръци и други дреболии, поставени тук и там, значително усложняват и забавят процеса на почистване. И да, те изобщо не трябва да се изхвърлят, достатъчно е да отделите специално място за тяхното съхранение, най-добре зад стъкло.

Грижете се добре за вашите домашни любимци и растения

Основният проблем, свързан с домашните любимци, е миризмите и косми, отложени навсякъде. Растенията с големи листа събират прах, който невидимо лети из къщата и пада навсякъде.

Ето защо инвестицията в качествена прахосмукачка е ключова за чистотата на дома. Като инвестирате в качествен безкабелен модел, вие получавате надежден помощник, който решава всеки проблем с почистването.

А сега най-хубавото - потребителите, които закупят Samsung Jet или Bespoke Jet, могат да се обадят на 0800 111 31 до 30 дни след закупуване на продукта в периода до 30.09.2022 г. и да удължат гаранцията на 5 години.

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...