Хитри трикове, с които домът ви ще изглежда по – луксозно

Малкото понякога може да бъде предимство – възползвайте се!

91259

Дори и малкото място може да бъде шик декорирано. Предлагаме в някои хитри идеи за обзавеждане на малката стая в дома, с които той ще изглежда по – уютен, удобен и ще впечатли със стил и излъчване.

Кухня

Ако кухнята у дома ви е много малка (два пъти по – малка от стандартната) заложете на високия клас материали. Поръчайте умни шкафове, лъскави плочки за гръб на кухнята, мраморен плот. Така кухнята ще се превърне в място, с което готвенето ще бъде истинско удоволствие. За да изглежда кухнята по – голяма, изберете скрити уреди – като пералнята и съдомиялната.

Баня

Кой не обича да вземе гореща вана в края на деня? Ако искате да направите банята по – луксозна, помислете за хидромасажен душ или вана, интересна мивка, висок клас осветление и свещи.

Спалня

Дори спалнята да е малка, това не означава, че няма начин да бъде впечатляваща. Придайте лукс с няколко възглавници, хубави чаршафи и одеала. Добавете интересни лампи, картини и декорация. 

Висок клас осветление

Няколко шикозни и интересни лампи във всяка една стая няма как да не останат незабелязани, затова изберете такива, които да се открояват и да бъдат акцент в стаята.

Ако помещението е скучно, добавете възглавница или одеало, заложете на интересни шарки.

Вижте и още идеи в галерията долу: 

 

 

Сподели: