Брадли Купър наскоро се сдоби с този зашеметяващ апартамент

Жилището се намира в Манхатън и струва 13.5 млн. долара  

525

Холивудската звезда Брадли Купър съвсем наскоро се доби със зашеметяващо жилище в Уест Вилидж в Манхатън. Номинираният четири пъти за Оскар актьор е харесал къща с площ 400 кв.м, която преди това е била отдавана под наем за 50 000 на месец.

Изглежда цената си е заслужавала, като се имат предвид удобствата, които предлага имотът - всичко, от аудио системата, през отопляемите подове и специална програма за осветление, се контролират от система за домашна автоматизация, работеща с iPad.

Градската къща е приятен микс от уютни детайли и модерен лукс. Интериорът се отличава с типичните за града червени тухли и големи прозорци. Като цяло къщата разполага с шест стаи, които могат да се използват като спални (понастоящем четири се използват като такива), както и четири и половина бани, разположени на петте етажа.

Основната жилищна площ е разположена на приземния етаж и включва просторен хол с умело мокър бар, камина с дистанционно управление и френски врати, които се отварят към балкон с изглед към задния двор и околните градини. На същото ниво има и уютна библиотека / офис. На третия етаж са две от спалните, едната от които е със самостоятелен санитарен възел и още две по-малки стаи, които могат да се използват като допълнителни спални.

Четвъртият етаж е изцяло зает от луксозна спалня, която разполага с камина, просторна баня с голям прозорец и дрешник.

Къщата разполага още с помещения за гости, огромна кухня с трапезария, медия стая с мокър бар и 65-инчов телевизор, както и прилежаща пура стая, перално помещение и изба с 1000 бутилки вино.

Освен този имот, Купър притежава и две жилища в Южна Калифорния – къща в испански стил за 1.2 млн. долара и модерно имение в Санта Моника, което той закупи за 4.7 милиона долара.

За още идеи - следвайте ни в Instagram

 

Сподели: