Апартамент – мечта на 51 кв.м

Луксът е постижим и тук

14521

Ако смятате, че малкото жилище означава само теснота и неудобство, помислете пак. Защото ако то е направено с вкус и мисъл към детайла, може да изглежда като луксозно имение. И да – ще си има всичко - от библиотека до работно място.

Апартамент от 13 кв. м. Защо не!Дизайнерът му живее в него вече 7-ма година

Пример за това е този едностаен апартамент с площ от 51 метра, който е превърнат в уютно, просторно и многофункционално пространство за живеене.

Апартамент от 34 кв. м със стени на спалнята от стъклоКак да не искаш да се нанесеш в него още сега? 

Собственичката на апартамента е младо жизнерадостно момиче. Нейното желание е да бъде обградена с ярки цветове. Затова дизайнерът залага на светло зелено в интериора, мебели с изчистени линии; много рафтове за любимите й книги и удобно работно място, тъй като често се налага да работи от вкъщи. Балконът е усвоен и се превръща в студио с всичко необходимо - спалня, хол и кухня.

В интериора смело присъства и белият цвят, който е предпочетен и заради всички негови предимства: визуално разширяване на пространството, елегантност и комбинация с други цветове.

Този цвят заема централно място в кухнята – в корпуса на вратите и в масата за хранене. Работната повърхност е истинска мечта на домакинята: има достатъчно място не само за готвене, но и за всички необходими кухненски уреди.

За зоната на хола са избрани тапети на райета, като се допълват с подходящ пуф. В центъра е поставен мек син диван-легло, а на пода мек бежов килим, което прави това пространство още по-уютно и топло. Вляво има библиотеки и бяло пиано, което се слива с цвета на стената, ход, който визуално спестява място.

Лоджията е усвоена, което прави възможно организирането на работно пространство.

Спалнята е разделена от основното пространство от дървени прегради, а банята е перфектно зонирана, което позволява тук да се сложи дори пералня.

 

Миниатюрен апартамент от 31 квадратаЧист, прост, елегантен и неподвластен на времето дом
Сподели: