7 малки трика, които ще направят дома ви по-луксозен

И по - уютен

3882

Ако някога сте имали късмет да отседнете в по-висок клас хотел, знаете колко луксозно може да се усеща всяка стая. От полираните сребърни прибори в трапезарията, през сапуните с аромат на цветя в банята, до финото спално бельо на леглото ви, всяко нещо тук впечатлява.

Всъщност това са малки елементи, които променят атмосферата и създават усещане за повече лукс и комфорт. При това, ако ги включите в декора и обзавеждането, няма да се наложи да плащате куп пари.

Ето 7 прости трика, които можете да опитате.

1. Сменете диспенсерите за сапун

Внесете нотка на лукс в банята, като смените пластмасовия сапунен дозатор с керамичен или стъклен.

2. Сложете салфетки от плат

Дори всеки друг детайл от вашата вечеря да бъде внимателно обмислен, слагането на хартиени салфетки може да развали атмосферата. Затова заложете на платнени модели за многократна употреба, които може да придадат по-луксозно усещане на вашете тържество.

3. Повдигнете растения

Стайните растения не само предлагат много ползи за здравето , но и са изключително модерни! Покажете любимите си стайни растения, като ги поставите на стилни растителни стойки.

4. Дълги завеси

Закачете завесите до тавана и ги пуснете до земята. Този прост трик създава визуален ефект, който може да направи всяка стая да изглежда по-голяма!

5. Включете множество текстури

Разнообразие от различни материали като дървени мебели, стъклен декор, метални тела и тъкани килими (на пода или дори окачени на стена ) работят заедно, за да придадат на помещението по-луксозно усещане. Опитайте да смесите и съчетаете различни текстури и материали, за да оживите всяка стая.

6. Актуализирайте дръжките на шкафа

 

Виждали ли сте ярките, шарени дръжки, които толкова променят  шкафовете и чекмеджетата в кухнята или банята? Ето един лесен начин да актуализирате интериора и да внесете щипка лукс.

Сподели: