5 тенденции в тапетите, които ще видите навсякъде през 2018 година

От цветя до металически цветове  

1360

Тапетът уверено се връща в интериорния дизайн, а ние няма как да не сме развълнувани от него. Не се заблуждавайте, не става въпрос за старомодните десени от 70 –те, а за нови, свежи и различни цветове и шарки, които могат да отключат чара на всяко помещение и да подчертаят неговата естетика и красота.

Независимо дали предпочитате тапет като стена акцент или за цялата стая, вижте пет тенденции, които ще властват през 2018 година. И след това.

Ботанически модели

Ако сте обсебени от всичко, свързано с растенията, имаме добри новини. Зеленото и ботаническите мотиви бяха хит през 2017 година и изглежда нямат намерение да си отиват.

Днес тези модели властват навсякъде – във възглавници, кухненски прибори, мебели и тапети.

Независимо дали интериорът ви е остарял и скучен, или искате да експериментирате с нещо по – живо, ботаническият тапет ще добави характер на вашето жилище.

Флорални мотиви

Независимо дали предпочитате екстравагантни или фини тапети, украсявайте дома си с подобни мотиви, които избухват с ярки цветове и създават текстура, ще заредите пространството. От деликатни цветя до ярки рози и лалета, тапетите в ретро стил ще добавят свежа, но модерна актуализация на дома ви.

Геометрични мотиви

Представени в разнообразни цветове и форми, геометричните тапети създават модерен и иновативен интериор. В разнообразие от класически форми като квадрати, шестоъгълници, триъгълници и диаманти, геометричните дизайни придават гъвкавост на пространството, излъчват енергия в тъмния интериор и да добавят визуална привлекателност във всяка стая.

С ефект на тухла или камък

Каменните или тухлени стени са желани от много хора, но не всеки дом може да си ги позволи. Затова, ако търсите начин да ги включите в дизайна на вашия дом, заложете на имитиращи тапети и забравете за скъпите строителни работи.

Те са чудесен начин за добавяне на текстура, топлина и характер на дома и се вписват чудесно в малката стая.

 Металически декор

Те са много стилни и могат да добавят дълбочина, блясък и лукс на декора. Ако живеете в малко жилище, металният тапет е идеалният начин да на по-голямо благодарение на начина, по който отразява светлината.

 

Сподели: