4 цвята, които ще бъдат модерни тази есен

Защото и домът се нуждае от нова визия  

499

Със смяната на всеки сезон е добре да помислим за промяна и нова визия на дома. И ако през пролетта властваха свежо зелено и светло жълто, а лятото заложихте на синьо и бяло в тон с морското настроение, есента ще бъде сезонът на ярките нюанси и цветното настроение.

Вижте няколко цвята, които експертите по дизайн препоръчват да интегрирате в есенния интериор, за да се радвате на модерно и стилно жилище.

Индигово синьо

Този цвят се наложи в последните няколко сезона и явно ще остане и сега. Но и няма как да бъде по друг начин, след като се комбинира чудесно както с по – светли, така и с по – тъмни тонове. Заложете на индигово в аксесоари, мека мебел или произведения на изкуството.

Тъмно розово

Този ярък и плътен цвят кореспондира с индиговото и е перфектният цвят - акцент, който освежава хола или спалнята. Бонусът е, че неговият дълбок тон не го прави прекалено женствен. Опитайте да го добавите като елемент в ярък принт или в произведение на изкуството.

Здравей, жълто

Изберете ярък жълт цвят в комбинация със сиво за есенния интериор. Това е един от онези цветове, които ви карат да се усмихнете и навява спомен за топлите слънчеви лъчи на лятото.

Зелено

Маслиново зелено може да не е обикновен избор на цвят, но той е универсален и се вписва във всеки сезон. За зимата изберете зелено в комбинация със злато, мед или месинг.

За още актуални новини от Idei.bg последвайте страницата ни в Instagram

 

Сподели: