Подготвителна станция SCHOCK - централна зона за подготвяне на храната в кухнята

Подготвителна станция SCHOCK - централна зона за подготвяне на храната в кухнята

Ръчно изработените гранитни мивки SCHOCK са хит на пазара не само поради изключителната си здравина, устойчивост и стилен дизайн, вписващ се елегантно във всяка кухня, с множество прекрасни модерни цветове и форми, а и защото немската компания неспирно работи за подобряване на функционалността на своите модели, в помощ на всяко домакинство. 

В съвременната кухня мивката се превърна в централна зона за приготвяне на храна, а SCHOCK отдавна води тази тенденция към мултифункционалност с умно проектирани мивки и подходящи аксесоари, което прави концепцията достъпна за всеки размер на пространството.  

Със своята прагматичност работната станция на композитни мивки SCHОCK, както и специалите аксесоари, внасят супер удобство при приготвяне на храната. Проектирани за подобряване на функционалността и рационализиране на работния процес в кухнята те спестяват място на вашите плотове, което ви позволява да се справите с всяка кухненска задача директно върху мивката ви - от приготвяне на храната, до лесното почистване след това. Сред предпочитаните модели са Prepstation D150, Mono D100L, TOLEDO D100 L , а също и разновидностите на модел Formhaus.

Предлаганите от SCHOCK персонализирани аксесоари, като поставките за сушене и дъски за рязане, които ви позволяват да работите точно над мивката. Те се плъзгат през мивката, рационализирайки работния процес в кухнята, от приготвянето на храната, до почистването след това, без да заемате място на плота.

Дълбочината на всяка гранитна мивка SCHOCK е създадена максимално използване на работно пространство, лесно побира големи тенджери, тави за печене и купчини съдове. Леко наклоненото дъно е проектирано за оптимално оттичане и предотвратява събирането на вода в мивката. Благодарение на на патентованите

Изключителната здравина на премиум материалите CRISTALITE®и CRISTADUR®, от които са изработени композитни мивки SCHOCK ги прави силно устойчиви на удар, топлина и термичен шок. Поради своята фина и кадифено-гладка повърхност гранитните мивки се почистват много бързо и лесно, имат антибактериален ефект и са устойчиви на петна.

Интегрираният плот и интелигентните аксесоари придават на подготвителната станция на SCHOCK допълнителна функционалност, превръщайки я в неизменен помощник в кухнята. 

Концепцията за подготвителната станция на мивки SCHOCK е истинска революция в кухнята, която ви помага през целия процес на приготвяне на храна, още от първа стъпка, гарантирайки безкомпромисно приятно преживяване на готвене на професионално ниво във вашия собствен дом. Само най-доброто за вашата кухня!

Официален представител на SCHOCK за България е Вето ООД. Моделите на гранитни мивки SCHOCK можете да откриете в магазините на Вето-уреди за вграждане, в градовете - София, Пловдив, Бургас и Варна, а също и на  www.schock.bg

 

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...