Кухненски шкафове в нестандартни цветове

За любителите на различните проекти  

575

Когато проектираме кухня, цветовете, в които обикновено си я представяме са бяло, черно, сиво, евентуално кафяво. А тайно някъде дълбоко в нас се обажда един глас, който ни казва, че иска нещо цветно, но в крайна сметка, заради страха от експерименти и желанието за класика се спираме на горепосочените цветове.

За да ви помогнем да разчупите по – бързо стереотипите ви предлагаме няколко проекта за кухни с цветни рафтове. Вижте как повече цвят придава не само свежест, но и носи идеята за различно, модерно и красиво.

Розово

Розово в съчетание с мрамор и метални елементи е изборът за тази малка, уютна и чаровна кухня.

Бъдете смели

Ярко червените шкафове са идеалното решение за тази модерна кухня. Техният блясък отразява светлината, правейки цялата стая да се усеща по-отворена, дори и в смел цвят.

Захарна кухня

Ако обичате шаби шик стила тази сладка розова кухня с бели плочки на кухненския гръб няма как да не ви заплени

Рустик червено

Големите греди, интересните ъгли и стъкленият таван правят тази кухня да се усеща така, сякаш е качена на едно дърво. Интересният червен цвят я прави много различна и комфортна.

Открий разликите

Един дързък избор, който ще се хареса със сигурност на любителите на розовото.

Ярко място

Ярко жълто в съчетание с метален плот е изборът за тази кухня. Белите стени и отворените рафтове дават баланс и хармония.

Кънтри стил

Прекрасна малка и чаровна кухня в бледо жълт цвят. Тук дори гърбът е решен в този цвят. Белите плот, под и хладилник омекотяват излъчването.

Благородно зелено

Изумрудено зелена кухня в съчетание със златисти елементи – усещане за лукс и класа на малко квадратни метри.

Още 5 нюанса…зелено

Изглежда зеленият цвят се очертава като доста харесван за кухненските рафтове. И ако смятате, че подобно решение е доста нестандартно, вижте тези стаи.

 

Сподели: